Kategorija: Domači trači

SEM morate letos obvezno na praznične dobrote!

Zvezda že skorajda četrt stoletja gradi svojo razkošno paleto sladic na združevanju domačnosti in tradicije s pridihom inovativnosti in izvirnosti.

Snežne kepe sreče peljejo na počitnice kar 70 otrok in mladostnikov

Po zaslugi Henkla in Mercatorja, ki sta se tudi to zimo odločila nadaljevati akcijo Snežne kepe sreče, ki poteka že štiri leta, se je ta plemenita pobuda uspešno zaključila.

“Sva polna presenečenj in nasprotij!”

Kreativna, zabavna, duhovita, vedno nasmejana in polna optimizma. To sta naša sogovornika Simona in Matjaž Kosi / Misticizem, ki nas nasmejita s svojimi prikupnimi šalami.

Z navdušenjem odšli na Expo Dubai 2020

Blagovne znamke Rotar, Eurogarden in Ramda se bomo na svetovni razstavi Expo Dubai 2020 predstavljale med 17. in 23. februarjem 2022.

Znani obrazi na otvoritvi nove Optike Ghetaldus v središču Ljubljane

Optika Ghetaldus po praznovanju 64. rojstnega dne in razvoju lastne blagovne znamke nadaljuje s širitvijo poslovanja na slovenskem trgu.

Xiaomi na dogodku v Ljubljani predstavlja novo serijo pametnih telefonov Xiaomi 11T

Xiaomi nadaljuje z revolucijo pri fotografiranju in videografiji pametnih telefonov s ponudbo množice inovativnih filmskih funkcij »Cinemagic« v Xiaomi 11T in Xiaomi 11T Pro.

Obroki polni ljubezni postreženi varovancem društva Humanitarček

Mesec dni toplih obrokov za kar 1000 varovancev društva Humanitarček. To je rezultat čudovite akcije podjetji Henkel in Mercator, ki