Z navdušenjem odšli na Expo Dubai 2020

Blagovne znamke Rotar, Eurogarden in Ramda se bomo na svetovni razstavi Expo Dubai 2020 predstavljale med 17. in 23. februarjem 2022.

Glavni namen je predstavitev blagovne znamke RAMDA, ki sledi kvaliteti in je hkrati tudi cenovno dostopna.
Poleg tega se bomo predstavili tudi z blagovno znamko vrtnih centrov EUROGARDEN, saj si s franšiznimi prodajalnami želimo vstopiti tudi na tuje trge ter poudariti spletno prodajo, s katero smo se v zadnjih letih resnično približali našim strankam.

Kaj bo glavno sporočilo vaše predstavitve in pojavnosti na Expo Dubai 2020?
“Naš slogan je PASSION FOR GREEN NATURE oz. STRAST DO NARAVE. Želimo namreč sporočiti, da je pomembno delati v harmoniji z naravo, kar seveda omogočamo preko našega zelenega programa podjetja ROTAR, EUROGARDEN in naše lastne blagovne znamke RAMDA. S tem želimo predstaviti naš izbran, a hkrati širok prodajni asortiman zelenega programa podjetja ROTAR (B2B) in EUROGARDEN (B2C – vrtni centri in spletna trgovina) ter predstaviti naše lastne RAMDA produkte, ki imajo dobro razmerje med kakovostjo in cen.”

In kaj so še povedali?
S katerimi produkti se boste predstavili na Expo Dubai 2020?
Pravzaprav bo poudarek predvsem na baterijskih strojih in pripomočkih za urejanje vrta, okolice, doma, ki narekujejo trende v prihodnosti. Moramo se namreč zavedati, da imamo samo en planet in moramo resnično paziti, kako z njim ravnamo.

Kdo vse odhaja v Dubai in kako pomembno je po vašem mnenju, da ste kot družina podpora drug drugemu?
Dubaj pravijo, da je mesto novih začetkov in priložnosti, zato smo se v vodstvu podjetja odločili, da se predaja priložnost in odgovornost predstavljati podjetje mlajši generaciji družine Rotar. Mladi so tisti, ki imajo nov zagon, motivacijo, ideje, zato na EXPO DUBAJ pošiljamo ANO ROTAR PETAČ, odgovorno za podjetje EUROGARDEN in DAVIDA ROTARJA, odgovornega za podjetje ROTAR.

Kdo je zaslužen za to, da ste se prijavili za udeležbo na Expo Dubai 2020?
Prav zares o pomembnih odločitvah v podjetju vodilni vedno komuniciramo skupaj in si izmenjujemo mnenja, tako da je bila to skupna odločitev.

Kako pomembna je kategorija vaših produktov na globalni ravni v naslednjih desetletjih? Je kmetijstvo, vrtnarstvo in samooskrba v porastu? Razvijate tudi sami nove izdelke, ki bodo podprli ‘green nature’?
Vse svetovne organizacije že dalj časa opozarjajo, kako pomembno je ohranjati naravo zeleno, živo. Vsekakor je to ena izmed glavnih tem v svetu, kar pa vpliva tudi na percepcijo posameznikov. Opažamo, da se trend želje po vrtnarjenju, kmetijstvu, samooskrbi dviguje in mislimo, da se bo še nekaj časa oz. vedno bolj. Sami smo neprestano usmerjeni v razvoj novih izdelkov, trenutno najbolj v baterijske in električne vrtne stroje, pripomočke. Ponudbo iz tega segmenta smo imeli že v prejšnjih letih, v tem letu pa jo bomo še precej povečali. Seveda s strastjo do narave.