Modni trendi 2020: Zaljubili smo se v čudovit Zarin brezrokavnik

Modni kos, ki bo do poletja na vrhu seznama ključnih modnih kosov.

Če spremljate modne revije, bloge in Instagram, ste verjetno opazili določene modne kose, ki močno izstopajo. Mednje se zagotovo uvrščajo polka pikice, ki so priljubljene že kar nekaj časa. Mislili smo, da bo trend počasi zamrl, potem pa se je Zoe Kravitz na prireditvi Zlati globus pojavila v neverjetno kul modni kombinaciji in pikice rešila zatona.
Iz začetka novega tisočletja se je vrnila seksi modna kombinacija – škornji do kolen in mini krilo ali oblekica,  za kar smo modnim bogovom noro hvaležni. Hailey Bieber je stil že sprejela za svojega.Modni kos, ki se je začel vračati na modno sceno v zadnjih nekaj mesecih in bo do poletja nedvomno prevzel prvo mesto na seznamu ključnih modnih kosov, pa je brezrokavnik. Le kako ga ne bi? V njem boste seksi, elegantni in nekoliko divji. Poleg tega si ga v Zari lahko privoščite že sedaj. Ne pozabite, Zara je tiste vrste modna trgovina, ki velja za izjemno dobro napovedovalko trendov.
Nosite ga lahko kot mini obleko v kombinaciji s škornji, preko pajkic ali kavbojk, spodaj si lahko oblečete tudi majčko, srajco ali puli. Veliko kombinacij za veliko stila.
Foto: Pinterest, Zara