Hailey in Justin pričakujeta prvega otroka!

Definitivno ni skrivnost, da Hailey Bieber predstavlja eno vodilnih it deklet holivudske scene. Najprej smo jo vzljubili kot manekenko, nato pa je postala naša zvezdnica za vzor, ko gre za “glass skin” videz. S svojo znamko Rhode je Hailey absolutno osvojila kozmetično industrijo in postala ena izmed njenih absolutnih favoritk. Medtem ko je Hailey vse bolj širila svoje kraljestvo in vztrajno ohranjala status “girlboss”, je bil Justin podpora kot mož in svojo kariero nekako postavil na drugi tir, predvsem iz zdravstvenih razlogov.

Ko smo od Hailey navajeni na lepe novice in vedno več novih trendovskih izdelkov, nas je znana manekenka tokrat presenetila. Vendar pa ne gre za novo linijo Rhode, ampak za nosečnost.  Uradno je! Hailey in Justin Bieber pričakujeta prvega otroka.

Na svojem Instagramu je Hailey delila fotografije in videoposnetke, na katerih je videti njen že precej izražen nosečniški trebušček. Za predstavitev obnovitve poročnih zaobljub in razkritje nosečnosti je Hailey izbrala belo poročno obleko (in sončna očala) modne hiše Saint Laurent. Znana manekenka je v mnogih intervjujih razkrila, da si želi uspeha v vlogi matere in da čaka pravi trenutek. Trenutno nismo prepričani, ali gre za fantka ali deklico, vendar pa vemo, da prihaja mali Bieber!

Hailey že od samega začetka svoje nosečnosti navdušuje s svojimi modnimi izbirami. Od sproščenih trenirk do glamuroznih oblek, njen stil ostaja brezhiben in navdihujoč. S svojimi objavami na družbenih omrežjih daje vpogled v svoje nosečniško potovanje, hkrati pa deli tudi dragocene modne navdihe za bodoče matere. Hailey s svojim slogom dokazuje, da nosečnost ni ovira za ohranjanje lastnega stila, temveč je priložnost za izražanje še večje samozavesti in lepote.

Vir fotografij: Instagram