Ljubezen do rutk, ki je osvojila modni svet

Rutke so postale trendi modni dodatek, ki ga nismo pričakovali

Rutke so že dolgo časa več kot le praktičen dodatek. Spreminjajo se v prave “must have” kose, ki jih znajo zvezdnice nositi z veliko mero stila in elegance. Med najbolj opaznimi ljubiteljicami rutk sta zagotovo Rihanna in Hailey Bieber, ki sta vsakodnevno navdih za številne modne navdušenke po svetu.

Tako Rihanna kot Hailey Bieber dokazujeta, da so rutke nepogrešljiv del sodobne modne garderobe. Rutke niso le praktične, saj ščitijo pred mrazom ali soncem, ampak so tudi odličen način za izražanje osebnega stila. Od drzne in eksperimentalne Rihanne do minimalistične in elegantne Hailey, rutke se lahko nosijo na nešteto načinov, ki ustrezajo vsakemu modnemu okusu in priložnosti. 

Rutke so nekoč bile modni dodatek, rezerviran za babice in privržence specifičnega konservativnega stila, vendar odkar je slovanska ideologija postala trendovski modni stil, nosimo rutke skoraj vsi. Postale so spomladanski mikro trend, ki ga vključujemo v različne stile, da bi osvežili in modernizirali outfit. Kar se tiče vzorcev, velja pravilo, da več je bolje. Minimalizem je iz mode, maksimalizem je v modi, in v skladu s tem izbiramo modele s cvetličnimi in živalskimi vzorci. Najlepše rutke lahko najdete pri luksuznih modnih hišah Casablanca in Ferragamo. Prepoznavni so po atraktivnih in igrivih tropskih vzorcih, njihove svilene rutke pa so zelo opazne, moderne in pisane. Popolna izbira za poletje.

V prihodnosti bomo zagotovo videli še več kreativnih načinov, kako nositi rutke, saj se moda nenehno razvija in prilagaja novim trendom. Ena stvar pa ostaja stalna: rutke so in bodo vedno ostale klasičen in eleganten modni dodatek, ki ga znajo zvezdnice kot Rihanna in Hailey Bieber nositi z izjemnim stilom.

Vir fotografij: Instagram