Carrie Bradshaw ponovno osvaja modna srca

Snemanje nove sezone priljubljene serije "And Just Like That" se je končno začelo

Snemanje nove sezone priljubljene serije “And Just Like That” se je končno začelo, kar je razveselilo oboževalce po vsem svetu. Z novimi izzivi in aktualnimi temami obljublja, da bo še naprej navduševala in osvajala srca gledalcev.

Tukaj je že prvi vpogled v set in pa stajling, ki ga bo nosila naša najljubša protagonistka Carrie Bradshaw. Fotografije s snemalnega prizorišča nove sezone serije so postale viralne po celem svetu in zvezda teh fotografij je prav gotovo nova Gucci torbica, ki je navdušila modni svet. 

Sarah Jessica Parker, zdaj na snemanju tretje sezone serije And just like that, navdušuje s prvim spomladanskim videzom, ki se igra s pastelnimi barvami: bledo rožnato, nebesno modro in mentolno zeleno. 

Poleg dragocene torbe Jackie znamke Gucci, popolnoma prilagojene za igralko, je nosila čevlje, ki so priljubljeni tudi med kraljevimi, podpisanih s strani Aquazzura. Nosila pa je tudi krilo, podobno krilu baletne plesalke, ki spominja na tisto iz originalne uvodne špice serije Seks V mestu. Se jo še spomnite? 

Pravijo, da če je modni kos nosila Carrie, bo kaj kmalu postala to modna zapoved za vse modne navdušenke. Sedaj doživlja svojih 5 minut slave oblikovalec Sabato de Sarno, in to predvsem zato, ker je Gucci torba s kristali pristala v rokah Carrie Bradshaw za potrebe snemanja nove epizode serije And just like that.

Znano je, da je vloga, ki jo igra Sarah Jessica Parker, nekakšna modna navdušenka in ikona mode, ter da se v njeni garderobi vedno znajdejo najbolj vroči kosi trenutka, kar bi pomenilo – novi Gucci je odobren s strani Carrie Bradshaw.

Vir fotografij: Instagram