Kako nositi krila na balon in še vedno izgledati odraslo

Najnovejši Trend: Krila na balon in kako jih nositi

Krila na balon, poznana tudi kot puffball krila, so se v zadnjem času vrnila na modno sceno. Ta igriva in drzna krila so bila popularna v osemdesetih letih, zdaj pa ponovno osvajajo srca modnih navdušenk po vsem svetu. Čeprav so ta krila lahko videti mladostna in igriva, obstajajo načini, kako jih vključiti v svojo garderobo in še vedno izgledati elegantno in odraslo.

Če želite, da vaše krilo na balon izgleda bolj odraslo, izberite nevtralne barve, kot so črna, bela, siva, bež ali mornarsko modra. Klasični vzorci, kot so črte, pike ali cvetlični vzorci v subtilnih odtenkih, lahko prav tako prispevajo k bolj zrelemu videzu.

Dolžina krila je pomembna za ustvarjanje odraslega videza. Krila na balon, ki segajo tik nad koleni ali malo pod njimi, so odlična izbira. Prekratka krila lahko hitro ustvarijo preveč mladosten videz, medtem ko daljša krila lahko delujejo bolj sofisticirano. Kombinirajte krilo na balon z enostavnimi in elegantnimi oblačili. Beli gumbi na srajci, oprijeta puli ali klasična bluza lahko ustvarijo uravnotežen videz. Izogibajte se preveč voluminoznim vrhnjim oblačilom, saj lahko to preveč obremeni vaš videz.

Dodajte eleganten nakit, kot so diskretni uhani, tanek zapestnica ali klasična ogrlica. Izogibajte se preveč barvitim ali otročjim dodatkom. Klasična torbica in prefinjeni čevlji, kot so salonarji ali elegantni gležnjarji, bodo zaključili vaš videz. Pričeska in ličila lahko prav tako prispevajo k odraslemu videzu. Klasične pričeske, kot so gladko počesani lasje, elegantna figa ali mehki valovi, so odlične izbire. Kar se tiče ličil, se odločite za naraven videz z nevtralnimi odtenki na očeh in ustnicah.

Krila na balon so odličen način, kako dodati nekaj igrivosti in drznosti vaši garderobi, ne da bi pri tem izgubili občutek za eleganco in zrelost. S pravimi materiali, barvami, kroji in kombinacijami lahko dosežete sofisticiran videz, ki je primeren za vse priložnosti. Ne bojte se eksperimentirati in vključiti ta trend v svoj vsakdanji slog!

https://www.tiktok.com/@zarafredholm/video/7367372336900623648

Vir fotografij: Instagram, Pinterest, Tiktok