To je jakna, ki je obnorela modni svet

Priljubljena je postala predvsem zaradi svojega posebnega dizajna.

Švedska blagovna znamka Toteme je že leta 2021 lansirala jakno, ki je zaradi svojega posebnega dizajna postala hit med modnimi poznavalkami. Gre za “hibrid jakne in šala”, ki je bil razprodan v zgolj parih dneh ter je tako postal najbolj ikonični izdelek znamke.

Letos pa je blagovna znamka, opogumljena s svojim uspehom, vrnila v obtok svoj slavni dizajn, ki je doživel enako usodo – vsi kosi so bili nemudoma razprodani! Za to priljubljeno jakno je sicer potrebno odšteti kar 800 €, dobra novica pa je, da je jakna s šalom postala tako priljubljena, da so tudi druge, cenovno ugodnejše znamke ustvarile svoje različice.

IG @anoukyve

Kaj jo dela tako posebno?

Že zgolj dejstvo, da se zjutraj ne rabite odločati, ali naj nosite šal oziroma kako ga naj kombinirate, je lahko že samo po sebi zadosten razlog. Prav tako moderna, mehka in udobna jakna z integriranim šalom nosi poseben pridih elegance in je na voljo v sivih, črnih in bež odtenkih.

Nosite jo lahko ob različnih priložnostih in jo kombinirate z ravnimi hlačami in petkami za popoln poslovni videz, ali pa se odločite za bolj ležerno različico s kavbojkami in škornji. Z njo nedvomno ne boste zgrešili!

IG @anoukyve

Naslovna slika: IG @elviralegrand