Sanjska poroka Alex Cooper in Matta Kaplana

Alex Cooper je imela najlepšo, najbolj modno poroko v Mehiki.

Vsako leto nas zvezdniški pari navdušujejo s svojimi porokami in tokrat sta nas očarala Alex Cooper in Matt Kaplan. Alex Cooper je priljubljena voditeljica podkasta, vplivnica na družbenih omrežjih in avtorica. Podkast “Call her Daddy” znan po iskrenih razpravah o odnosih, seksu in sodobnem zmenkovanju, je hitro postal kulturni fenomen in pritegnil milijone poslušalcev. Cooperjev iskren in nefiltriran pristop k temam je resoniral s publiko, kar jo je naredilo za pomembno osebnost v digitalnem medijskem prostoru.

Po mesecih namigovanja in načrtovanja sta si Alex Cooper in Matt Kaplan ob obali Riviere Maya izmenjala zaobljube v slikoviti poročni slovesnosti. Poročila sta se plaži v Mehiki, kar označuje začetek njune skupne poti sredi lepote oceana. Obdana s tesnimi prijatelji in družino sta praznovala ljubezen, enotnost, prihodnost in polno neskončnih možnosti.

“Vse je bilo tako, kot smo sva si želela,” je v intervjuju za Vogue povedala Alex. “Bilo je čustveno, iskreno, in prilagodila sva si dogodek točno tako, kot sva si ga vedno predstavljala.” Za ceremonijo je Alex, stara 29 let, nosila unikatno obleko oblikovalke Danielle Frankel. In kar se tiče načrtovanja dogodka, je bilo to “sanjsko” za njo, saj je Matt,  skorajda vse uredil sam. Kot je dejala, “Bila sem precej brez stresa – Mattu dajem veliko zasluge, ker je res prevzel težko delo, in bilo je popolno.”

Poleg praznovanja na destinaciji je par ohranil majhen seznam gostov in se odločil prekiniti s stereotipnimi poročnimi tradicijami: Alex je sama stopila po hodniku proti matičarju, medtem ko je občestvo gledalo proti njej, in par je goste takoj po izreku “Da” peljal ven, neposredno praznovanje dolgo v noč ob kokteljih.

Vir fotografij: Instagram