Označite datum za ekskluzivne popuste na vaše najljubše blagovne znamke

Odkrijte modne izdelke iz novih kolekcij po promocijskih GLAMIDAYS cenah iz udobja domačega naslonjača

Jesensko -zimske kolekcije so postale bogatejše z novimi barvami, materiali in vzorci. Modni virtuozi so nam pripravili kopico novih trendov in verjamemo, da ste nekatere že vzeli za svoje. Pravi ljubitelji mode lahko začnejo odštevati dneve do GLAMIDAYS, štiridnevne ekskluzivne nakupovalne izkušnje na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si, ki bo trajala od 22. do 25. oktobra. V tem obdobju boste lahko našli svoje najljubše blagovne znamke po ugodnejših cenah in tako osvežili garderobo ter se pripravili na hladnejše dni.

Spletno nakupovanje je postalo pogosta navada. Vsaka modna navdušenka pa bo kul in trendi kose našla zbrane na enem mestu, na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si. GLAMIDAYS združuje na stotine blagovnih znamk, ki ponujajo posebne popuste na najbolj iskane jesenske in zimske artikle iz novih kolekcij. Znani rek “dress to impress” z GLAMIDAYS dobiva nov pomen. Prav vsak si bo lahko privoščil svoje najljubše modne kose, ki bodo navdušili uporabnike tega modnega iskalnika.

Za nami so poletne razprodaje, pred nami pa obdobje norih popustov na črni petek in božično-novoletne zabave. To je čas, ko razmišljamo o prevetritvi garderobe, jesenski in zimski izbor vsake trendseterke pa je vedno zahtevnejši od poletnega, saj smo uradno vstopili v sezono, ko je plastenje oblačil bistven element vsake modne kombinacije. Ob vse hladnejših dnevih so topli plaščiuniverzalna izbira, udobna oblačila, nove torbice in vpadljivi modni dodatki pa ključni kosi sezone.

GLAMIDAYS daje vsakomur priložnost, da uživa v edinstvenih ponudbah svojih najljubših blagovnih znamk. Gre za najboljšo in denarnici prijazno naložbo v vaš modni slog.

Na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si lahko sestavite seznam vaših najljubših izdelkov, ki vam bodo v veliko pomoč v času GLAMIDAYS. Vse, kar morate storiti je, da poiščete želeni izdelek, promocijska koda pa bo vidna pod vsakim izdelkom na iskalniku GLAMI.si. To promocijsko kodo vnesite v zadnjem koraku, preden dokončate nakup. Preprosto, kajne? Odštevanje do začetka modne norije se lahko začne!

 Več informacije najdete na povezavi: https://www.glami.si/blog/lifestyle/glamidays-22-25-10-2021-stirje-dnevi-polni-ekskluzivnih-kuponov-le-za-vas-4/