Nimaš ideje za popolno darilo? Oglej si te predloge in navduši svoje najbližje!

Prazniki so tik pred vrati in kot vsako leto se soočamo z dilemo: kakšna darila naj pripravimo za svojo družino, prijatelje, sorodnike in znance?

Poglej si predloge elegantnih, izvirnih in modnih daril za letošnji božič z modne spletne trgovine answear.si.

Vsa naročila, izvedena do 18.12. bodo garantirano do božičnih praznikov na vašem domu!

Praktično s kančkom kreative

Univerzalni pripomočki in dodatki so že vrsto let najbolj priljubljena izbira božičnih daril. Koledar, ura, polnilec za telefon, skodelice za kavo… Pravijo, da se v najpreprostejših rešitvah skriva moč, ki naj jo letos popestri še zanimivo oblikovanje. Poglej, kako lahko te preproste stvari dobijo še ‘waw efekt’, če so oblikovane na drugačen, kreativen način, ki bo zagotovo navdušil vse obdarovance!

https://answear.si/p/ura-versus-versace-zenski-779787

V trendu

Želite podariti najbolj moderno božično darilo? V pričakovanju trendov bi bilo dobro staviti na izdelke v odtenku magente. Naj se sij nežne vijolične barve zrcali v kamenčkih uhanov, krasi elegantno svileno ruto ali se zasveti na usnjeni torbici in se ugnezdi na volnenih puloverjih. Med najboljša darila letos spadajo tudi kosi v slogu Y2K – ure z diamanti, velurne trenirke, pasovi z velikimi, okrašenimi zaponkami in majhne torbice za čez ramo v sočnih barvah. Estetika preloma stoletja ima tako svoje oboževalce kot nasprotnike, darilo v tem slogu pa bo zagotovo osvojilo srca pripadnikov generacije Z.

https://answear.si/p/uhani-guess-769291

Romantične in umetniške duše

Vas obkrožajo nežne in romantične osebe, ki sanjarijo o popolnih izletih in očarljivih presenečenjih? Fotografirajo vsak dogodek ter zbirajo in obujajo spomine, so subtilni ter izražajo neskončno ljubezen. Ali pa osebe, ki se umetniško izražajo v vsaki njihovi besedi, koraku, gibu? Njihov stil je vedno malce drugačen, navdušijo se nad vsako ekstravagantno dekoracijo, zato imamo zate nekaj popolnih predlogov.

https://answear.si/p/sunnylife-piknik-set-23-pack-688968