Najboljši videzi z rdeče preproge podelitve grammyjev 2023

Rdeča preproga na 65. podelitvi nagrad grammy je postregla z drznimi videzi.

Najodmevnejše podelitve glasbenih nagrad grammy se vsako leto udeležijo največja imena svetovne glasbene industrije, ki nas vedno znova presenetijo s svojimi modnimi odločitvami. Tudi letos, na že 65. podelitvi nagrad grammy, ki je potekala minuli konec tedna v Los Angelesu, smo bili priča številnim drznim in prefinjenim videzom, ki so pritegnili našo pozornost.

Med drugim sta nas s svojo opravo navdušili priljubljena pevka Jennifer Lopez v dolgi in elegantni Gucci večerni obleki, prekriti s kamenčki, ter glasbenica Adele, ki je blestela v Louis Vuitton žametni obleki bordo barve. Obožujemo tudi videz Doje Cat, ki je pritegnila veliko pozornosti v črni Versace obleki iz lateksa, z ujemajočimi se rokavicami. Na rdeči preprogi sta blesteli tudi Cardi B v Thierry Mugler kreaciji, ter Taylor Swift v topu z dolgimi rokavi in daljšem krilu znamke Roberto Cavalli. Ne smemo pozabiti tudi na čudovito Gucci obleko, ki jo je nosila kraljica grammyjev Beyoncé – prejela je namreč štiri zlate kipce, med njimi tudi za najboljši plesni oziroma elektronski album ter najboljšo R&B pesem. Skupno je torej osvojila že kar 32 grammyjev, s čimer se je zapisala v zgodovino.

Z drznimi modnimi izbirami so nas navdušili tudi predstavniki moškega spola. Zvezdnik Harry Styles se je odločil za pisan kombinezon znamke Egonlab, pevec Pharrell Williams pa je navdušil v rdečem videzu od glave do pet, ki ga je oblikoval Ernest W.  Baker. V oči nam je padel tudi ekstravaganten videz pevca Sama Smitha, ki je prav tako izbral rdečo opravo, in sicer znamke Valentino.

Foto: IG @nueva_mujer

Foto: IG @voguefrance

Foto: IG @voguemagazine

Foto: IG @hawamagazine

Foto: IG @nueva_mujer

Foto: IG @ymsradio

Foto: IG @voguefrance

Foto: IG @ymsradio

Naslovna slika: FOTO IG @extratv