Jennifer Lopez je novi obraz znamke Intimissimi

Ogledamo si jo lahko v najnovejši kampanji za pomlad in poletje.

Italijanska znamka spodnjega perila Intimissimi je včeraj objavila, da je Jennifer Lopez postala novi obraz njihove kampanje za pomlad/poletje 2023. Po velikih imenih, kot so Irina Shayk, Heidi Klum in Sarah Jessica Parker, bo latino diva zastopala znamko na svetovni ravni.

Romantične fotografije s snemanja, ki jih je posnel Chris Coles, prikazujejo Jennifer, ki leži na postelji, oblečena v najnovejše komplete znamke iz nove kolekcije, med katerimi predvsem izstopata barva fuksije in barva cian. Riccardo Ruini, kreativni direktor blagovne znamke, je povedal, da so v novi kolekciji “ujeli bistvo sanjskega in živahnega italijanskega poletja “.

IG @jloitalia_

“Obožujem Italijo – ljudi, modo, kinematografijo, kulturo in nakupovanje,” je dejala Jennifer. “Ponosna sem, da sem Intimissimi ženska, in počaščena sem, da name gledajo kot na nekoga, ki posnema kvalitete samozavestne, živahne in močne ženske,” je nadaljevala. Po mnenju znamke je Jennifer Lopez popolna predstavitev Intimissimi ženske, saj prinaša močen in sodoben seksipil v znamko ter sporoča njihove temeljne vrednote.

Kaj pa njeni najljubši kosi Intimissimi, ki jih ima v svoji garderobi? “Obožujem svilo! Kimoni in pižame so zelo udobni in so moji najljubši kosi za sprehode v dnevno sobo. Obožujem tudi nedrčke in spodnjice s prefinjenimi detajli iz italijanske čipke,” je povedala Jennifer, ki je znamko sicer odkrila med lanskim potovanjem po Italiji.

Nova kolekcija je že na voljo na spletni strani in v trgovinah Intimissimi.