Sam’s Fever ponovno navdušili!

Skupina Sam's Fever je priredila odličen koncert ob obletnici smrti Elvisa Presleya.

Vsak koncert ima poseben namen

Povod za koncert na Ruski Dači je bila 46. obletnica Elvisove smrti. Tokrat je skupina, ki slovi po izvrstni interpretaciji Elvisove glasbe, poimenovala koncert »Aloha from Hawaii«. Elvisov koncert s tem naslovom je bil natanko pred 50. leti prvič predvajan po celem svetu preko satelita. Poleg klasičnega repertoarja, je skupina prav v ta namen dodala nekaj čisto novih pesmi, ki so jih oboževalci lahko z njihovo interpretacijo, slišali prvič. Dodali so skladbo z naslovom Love Me, Something, An American Triology ter še nekaj znanih rock’n’roll skladb.

Sam’s Fever ima svojo zvesto publiko

Člani skupine Sam’s Fever imajo vse večje število svojih oboževalcev tako v tujini, kot tudi na slovenskih tleh. Skupina očitno uspešno povezuje svojo glasbo s svojim občinstvom in ustvarja skupnost ljubiteljev Presleyeve glasbe. To pa je ključnega pomena za dolgoročni uspeh. »Veseli smo, da oboževalcem nudimo neko možnost, na kateri lahko svojo pripadnost kralju rock’n’rolla tudi sami izražajo in se srečajo ter družijo z drugimi oboževalci,« zadovoljno pove Samuel Hudl, glavni član skupine Sam’s Fever.

Ruska Dača je stala na nogah in plesala. Pozitivna energija je bila na vrhuncu, fantje in dekleta so »zažgali« oder, čeprav sami menijo, da so Elvisovi rtimi in glasba tisti, ki dvigujejo ljudi na noge in vabijo k plesu. Mi pa vemo, da odlična izvedba koncerta botruje pravi energiji in emocijam.

Vedno si zaželijo »en dober špil«

Druženje, sproščenost in dober odnos med člani skupine so ključni elementi uspešnega glasbenega sodelovanja. Tudi tradicija, da se tik pred koncertom objamejo in si zaželijo “en dober špil,” kaže na to, kako pomembna je skupna energija in vzdušje pred nastopom.

Skupino Sam’s Fever čaka delovna jesen, saj pripravljajo nove koncerte z naslovom »The Great Rock’n’Roll Story«, ki bodo zagotovo pritegnili oboževalce rock’n’roll glasbe, medtem ko dodajanje Elvisovih božičnih pesmi za letošnji december prinaša praznično vzdušje in magičen koncert.