Curaprox dan s slovensko akrobatsko senzacijo Dunking Devils

V Knežje mesto prihaja nepozabno doživetje

Curaprox Slovenija vabi na nepozaben družinski dogodek v središču Celja! Na Krekovem trgu se bo 8. junija 2024 odvijal Curaprox dan z Dunking Devilsi, ki bo združil zabavo, izobraževanje in skrb za zdravje.

Skrb za ustno zdravje je lahko zabavna!

Da bi pokazali, da je skrb za ustno zdravje lahko tudi zabavna, Curaprox Slovenija 8. junija 2024 vabi na že 3. Vražjo zabavo v mestu. Po dveh izjemno odmevnih dogodkih v Mariboru, bo tokrat Celje združilo številne strokovnjake za ustno zdravje, ki bodo obiskovalce na delavnicah naučili učinkovitega ščetkanja zob.

Delavnice za zdrav nasmeh bodo otrokom in odraslim na zabaven način prikazale veščine pravilnega ščetkanja. S sodelovanjem bo vsak lahko preverili in izpopolnili svoje znanje ter se nagradili z zdravim nasmehom za vse življenje. V pop-up zobni ordinaciji bodo obiskovalce pričakali strokovnjaki za ustno zdravje, ki bodo povedali, zakaj je v redno ustno higieno nujno potrebno dodati medzobne ščetke in vse, željne novega znanja, naučili, kako jih uporabljati.

Mladi in mladi po srcu se bodo lahko preizkusili v igranju poučne in zabavne družabne igre »Brush Hour«, zavrteli kolo sreče in se za en dan prelevili v Dunking Devila. Vrhunca dneva bosta dopoldanski in popoldanski nastop svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils. Celodnevni dogodek bo dopoldne uradno odprl reper Trkaj s priljubljenimi Repki, pozno popoldne pa bo na Krekovem trgu v srcu Celja nastopila še skupina Bepop Ladies.

»Poslanstvo blagovne znamke Curaprox ni le ponuditi visokokakovostnih izdelkov za ustno higieno, pač pa osveščati, kako ohraniti zdrave zobe in dlesni za vse življenje ter kako zdravje ust vpliva na zdravje celega telesa in obratno. Osveščanja o pomenu zdrave ustne votline se lotevamo z izobraževanji in delavnicami za otroke, odrasle in strokovno javnost. Na dogodku bo nastopila tudi skupina Dunking Devils, ki bo pripravila spektakel, ki ga Celje še ni videlo, za piko na i pa bodo za izjemen koncert poskrbele Bepop Ladies,«, je povedala Karolina Marolt, vodja marketinga Curaprox Slovenija.

Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.

* * *

PROGRAM DOGODKA V CELJU

10.00

 • Uradni začetek dogodka

10.00 – 19.00

Aktivnosti skozi ves dan

 

 • Ščetkalnica
 • Curaprox igralnica z družabno igro Brush Hour, pobarvankami in Zgodbicami za zdrav nasmeh
 • Kolo sreče za zdrave nasmehe
 • Curaprox informativna in prodajna stojnica
 • Ponudniki hrane in pijače
 • Preizkusi se v Dunking Devils vragolijah – aktivnosti za obiskovalce
 • Animacijska skupina za najmlajše
 • Pop-up zobna ordinacija
 • Maskota Lili in Luka
 • Zbiranje žigov na nagradnem kartončku

Dopoldanski program

10.00 – 10.30 Dopoldanski nastop Plesnega kluba Plac

10.30 – 11.30 Trkaj z glasbeno predstavo Repki

11.30 – 12.00 Dopoldanski nastop Plesnega kluba Plac

12.00 – 12.30 Spektakel z akrobatsko skupino Dunking Devils

Popoldanski program

16.00 – 16.30 Popoldanski nastop Plesnega kluba Plac

16.30 – 17.00 Spektakel z akrobatsko skupino Dunking Devils

17.00 – 17.30 Popoldanski nastop Plesnega kluba Plac

17.30 – 18.30 Koncert Bepop Ladies

19.00 Uradni zaključek dogodka

 

Da se lahko v Celje pripeljete čim bolj brezskrbno, smo skupaj s Slovenskimi železnicami poskrbeli za kar 75 % ugodnejši prevoz z vlakom iz smeri Ljubljane in Maribora. Se vidimo v soboto, 8. junija 2024, med 10. in 19. uro na Krekovem trgu v Celju!

Utrinki iz lanskoletne Vražje zabave pa vas čakajo tukaj:

Vražja zabava v mestu – Curaprox dan z Dunking Devils 2023 – YouTube