Poslastica za vaše ljubke hišne prijatelje: MR.PET v BREŽICAH!

Otvoritev nove trgovine Mr. Pet v Brežicah

Trojni bonusi, privlačna darilca in nepozabno doživetje za vse kosmatince! Od petka 31.05. do sobote 01.06. vse nove in stare člane kluba Mr. Pet nagradimo s trojnimi bonusi; od vsakega nakupa na člansko kartico vam povrnemo od 6% do 15% vrednosti nakupa!

Pri nakupu pa vas če dodatno nagradimo s privlačnim darilcem po vaši izbiri iz bogato založene darilne košare.

Vrhunska ponudba v izjemni poslovalnici! Mr. Pet je znan po svoji vrhunski ponudbi za male živali in nova poslovalnica bo prava paša za oči. V trgovini vam strokovno osebje z veseljem svetuje in pomaga pri izbiri najboljših stvari za vašega ljubljenčka, v njej pa boste našli tudi širok nabor izdelkov številnih  priznanih znamk, ki zagotavljajo kakovostno nego in opremo za vaše ljubljenčke, poleg tega pa vam bodo na voljo tudi izjemni prehranski izdelki.

V Mr. Petu ne boste našli ponudbe samo za vaše kužke in mucke, ampak smo za vas pripravili tudi izjemen nabor izdelkov za ostale hišne ljubljenčke – za glodavce, ptice, ribe, kače in še in še.

Pridružite se Klubu Mr. Pet!

Posebej vabimo vse ljubitelje živali, da se pridružite Klubu Mr. Pet. S pridružitvijo tej veliki družini prejmete bonus nazaj na kartico Mr. Pet ob vsakem nakupu. Članstvo je popolnoma brezplačno. Klub Mr. Pet ponuja številne ugodnosti in privilegije, zato postanite naš član tudi vi!

Se vidimo od 31. maja dalje na Cesti svodobe 31 v Centru AvtoKrka! Ne zamudite priložnosti, da se pridružite slavnostni otvoritvi nove trgovine Mr. Pet. Skupaj z nami ustvarjajte najlepše doživetje za vaše ljubljenčke!

Mr. Pet. Vse za male živali.