Za nepozabno zabavo doma potrebujete le inovativni projektor Samsung Freestyle

Zadnji dve leti je naš dom postal središče našega sveta. Doma delamo, doma se učijo otroci, doma telovadimo in tudi zabavamo se večinoma doma.

Tem navadam smo prilagodili naše domove in njihovo opremo. Vse bolj pa prilagajamo tudi tehnologijo – torej naprave v našem domu. Predstavljamo vam ultimativni produkt za nepozabno zabavo doma – projektor Samsung Freestyle.

Odlična glasba in svetlobni efekti
Ni odlične zabave brez odlične glasbe. Brezžični zvočnik sicer opravi nalogo dobro, a zdaj je tu korak naprej. Freestyle je inovativni prenosni projektor, ki se ponaša z izjemno elegantno obliko in peresno lahkostjo, saj tehta le 830 gramov, tako ga lahko preprosto prenašaš in postaviš v katerikoli prostor ter celo na vrt. Na uporabo je pripravljen v zgolj treh preprostih korakih – postaviš, priključiš in poiščeš površino za projekcijo. 360-stopinjski prostorski zvok nudi izjemen užitek v zvočni izkušnji hkrati pa lahko predvaja ambientalne projekcije, kot na primer “disco krogla” za še več pravega vzdušja.

Nimate ravne stene ali pa ta ni bela? Ni problema!
Freestyle ima popolne funkcije samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level) in tako projekcijo samodejno prilagodi katerikoli površini pod katerimkoli kotom in s tem zagotavlja popolnoma sorazmerno sliko. Tu je še funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) ki omogoča, da Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na kateri koli površini, pod katerim koli kotom, do velikosti 254 cm (100 palcev). Tudi če se boste sredi večera odločili, da zabavo preselite v drug prostor, bo to povsem preprosto, saj je projektor na voljo za predvajanje v zgolj nekaj minutah.

SAMSUNG I Predstavljamo The Freestyle, pametni prenosni projektor – YouTube

Zaključite večer z ogledom filma, koncerta ali videoigro
Ko se vzdušje nekoliko umiri in ste že preutrujeni za ples, se lahko udobno namestite in si ogledate filmsko uspešnico ali pa uživate ob odličnem koncertu vaše priljubljene glasbene skupine. Lahko se uležete celo na tla in projecirate na strop saj Freestyle omogoča možnost obračanja za 180 stopinj, ne da bi ga premikali.
Ste bolj za računalniške igre in bi si privoščili tekno s prijatelji? Tudi pri tem vam pomaga projektor Freestyle, ki se odlično povezuje z zunanjimi napravami. Brez težav tako povežete tudi igralne konzole in doživetje računalniških iger ponesete na novo raven.
Za ogled odličnih vsebin ponuja funkcije Smart TV, ki so na voljo na pametnih televizorjih Samsung, z vgrajenimi storitvami predvajanja ter funkcijami zrcaljenja in predvajanja, ki so združljive z mobilnimi napravami Android in iOS.
S projektorjem lahko upravljate s pomočjo glasovnega asistenta, s priloženim daljinskim upravljalcem ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings.

Prednaročite projektor Freestyle in prejmite še dve izjemni darili
Projektor Freestyle je zdaj na voljo v Sloveniji za prednaročila po priporočeni maloprodajni ceni 1.009,00€, za darilo pa brezplačno prejmete še zaščitni etui, kamor ga boste varno pospravili, in tablico Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do razprodaje zalog). Dodatne informacije o prednaročilu najdete na na tej povezavi. Več informacij o samem izdelku pa TUKAJ.