Samsung predstavlja vrhunsko doživetje kamere Galaxy

Posneto #zGalaxy (Filmed #withGalaxy) sreča svetovno znanega filmskega ustvarjalca, ki izkorišča prednosti izjemne Galaxy funkcije Nightography.

Družba Samsung Electronics je predstavila partnerstvo z Oskarjem nagrajenim režiserjem Charliejem Kaufmanom. V sodelovanju želijo pokazati, da lahko prav vsak snema in deli spektakularne filme z vrhunsko izkušnjo kamere Galaxy.

Kaufman, najbolj znan po filmih Večno sonce brezmadežnega uma in Sinekdoha, New York, je izkoristil snemalne zmogljivosti telefona Galaxy S22 Ultra in ustvaril kratek umetniški film s čudovitimi, kristalno čistimi podrobnostmi. Film z naslovom Jackals and Fireflies (Šakali in kresničke) temelji na pesmi Eve H.D., ki v tem edinstvenem Kaufmanovem ljubezenskem pismu New Yorku igra vlogo pesnice, pripovedovalke in glavne igralke. Funkcija Nightography telefona Galaxy S22 Ultra je priznanemu direktorju fotografije Chaysu Irvinu omogočila učinkovito snemanje znamenitih nočnih prizorov New Yorka in razkrila mesto, kot da mu je gledalec priča v živo na lastne oči. Kaufman je menil, da je bilo snemanje s telefonom Galaxy “učinkovit pristop” za oživitev filma, in je zelo zadovoljen s končnim rezultatom ter dodaja, da je “… končni izdelek čudovit”.

Partnerstvo temelji na kampanji “Filmed #withGalaxy” (Posneto #zGalaxy), ki vabi vizionarske režiserje, da dokažejo, da je Galaxy S serija popolno orodje, ki jim omogoča pripovedovanje svojih epskih zgodb. Oktobra 2021 je svetovno znani britanski režiser Joe Wright za snemanje svojega kratkega filma “Princess and Peppernose” uporabil 13-milimetrski ultraširoki objektiv telefona Galaxy S21 Ultra. Novembra 2021 je kitajski režiser Sha Mo uporabil Galaxy S21 Ultra za snemanje vizualno osupljivega filma “Kids of Paradise”.

Kje si lahko ogledate film “ Jackals and Fireflies”?
Film bo predstavljen na dogodku Galaxy Unpacked 1. februarja v San Franciscu. Kaufman bo film pozneje predstavil tudi v New Yorku.

Samsung bo še naprej postavljal vrhunske standarde za izkušnjo s pametnimi telefoni, pri čemer bodo zmogljivosti kamer v ospredju novih vrhunskih inovacij Galaxy tudi na dogodku Galaxy Unpacked 2023.

Vse informacije, napovednike in novice tako o filmu “Jackals and Fireflies” kot o dogodku Galaxy Unpacked 2023 lahko spremljate na https://samsungmobilepress.com/.