Xiaomi na novo definira sodobno življenje s široko paleto izdelkov AIoT

Robotski sesalnik, prva serija mokro-suhih sesalnikov lastne blagovne znamke, TV, pametna zapestnica in tablični računalnik.

Xiaomi je danes globalno predstavil širok nabor izdelkov AIoT za izboljšanje vsakodnevnega življenja – tako podjetje predstavlja Xiaomi Robot Vacuum X10+, serijo Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum, serijo Xiaomi TV Q2, Xiaomi Smart Band 7 Pro in Redmi Pad.

Ekstremno čiščenje, popolna avtomatizacija: Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi Robot Vacuum X10+, najnovejši v seriji robotov Xiaomi, je zasnovan tako, da olajša čiščenje. Skupaj s svojo inteligentno bazno postajo lahko naprava izprazni smeti v svoj smetnjak, očisti blazinice za brisanje, ponovno napolni rezervoar za vodo, vzdržuje vlažno krpo za brisanje in se sama osuši, da prepreči zadrževanje vlage in vonjav, ko ni v uporabi. To je popolna avtomatizacija, ki vsakemu gospodinjstvu prinaša brezhibno izkušnjo čiščenja.

Ta večplastna čistilna naprava je prilagojena čiščenju vseh vrst tal. Krpa se lahko sama dvigne, ko vgrajeni ultrazvočni senzor samodejno zazna preproge, pri tem pa temeljito vsrka prašne delce s sesalno močjo 4000 Pa. Dvojno vrtljive blazinice za brisanje lahko izvajajo brisanje pod pritiskom, kar je priročno pri odstranjevanju trdovratnih talnih madežev. Ta vsestranski spremljevalec pri čiščenju zagotavlja čiščenje celotnega doma z enim zamahom in omogoča tehnično podkovanim potrošnikom, da se po napornem delovnem dnevu osvobodijo dolgotrajnega in ponavljajočega se gospodinjskega dela.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ poganja patentiran sistem S-Cross AITM, ki mu omogoča, da se izogne vsakemu predmetu na poti čiščenja. Naprava je opremljena tudi z dvolinijskim laserjem in RGB kamero za zaznavanje ciljev. Skupaj z navigacijo LDS bo naprava načrtovala učinkovito pot čiščenja, ne glede na velikost in konfiguracijo površine. Naprava ima certifikat TÜV Rheinland v skladu z njihovimi standardi kibernetske varnosti in zaščite zasebnosti, kar zagotavlja vašo zasebnost.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ je na voljo od 899 € dalje prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov in na spletni strani.

Vrhunsko čiščenje v enem zamahu: serija Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum je prva linija mokro-suhih sesalnikov znamke Xiaomi. Zasnovana je tako, da nudi brezhibno čiščenje vsakemu gospodinjstvu. Serija vključuje dva ročna modela – Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum in Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum. Oba sta čistilna mojstra s tremi funkcijami – sesanje, brisanje in drgnjenje. Vgrajena prilagodljiva funkcija, ki jo poganja inteligentni sistem za zaznavanje umazanije, omogoča, da naprava samodejno prilagodi moč čiščenja glede na količino zaznanega prahu. Vsaka zmešnjava, ne glede na to, ali gre za lužo tekočih odpadkov ali dlako hišnih ljubljenčkov, ki jo pusti vaš najdražji kosmati prijatelj, lahko izgine z enim samim klikom.

Če razumemo, da ima vsako gospodinjstvo drugačno konfiguracijo površine in svoje edinstvene potrebe, ko gre za čiščenje, Xiaomi nudi dva modela v tej seriji, ki ustrezata vašim potrebam. Tako je Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum opremljen z visokotemperaturnim načinom čiščenja 75°C, ki lahko zagotovi še bolj temeljito čiščenje. Prav tako se lahko sam očisti, ponovno napolni z vodo in samodejno posuši s pametno bazno postajo vse-v-enem.

Po drugi strani pa je Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum najboljši spremljevalec za gospodinjstva s težko dostopnimi koti in robovi. Čiščenje poteka brez težav s posebej zasnovano valjčno krtačo, ki se ne zapleta in lahko pokrije večje prostore ter ima 90-stopinjski nastavljivi ročaj, ki pomaga učinkovito čistiti pod večino pohištva.

Serija Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum je na voljo od 599 € dalje prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov  in na spletni strani.

Odklenite kvantno dimenzijo: serija Xiaomi TV Q2  

Najnovejša serija Xiaomi TV Q2 bo gledalcem zagotovila izjemno kakovost slike z najnovejšo tehnologijo Quantum Dot Display, ki je na voljo v 3 različnih velikostih. Ta vrhunski televizor z ločljivostjo 4K Ultra-HD je namenjen poudarjanju vsake vizualne izkušnje z živimi, realističnimi barvami in bolj gladkimi prehodi med hitrimi prizori za vrhunsko vizualno zabavo.

Skupaj z Dolby Vision IQ in Dolby Atmos, zmogljivim avdiovizualnim duom, in s tipali za ambientalno svetlobo televizorja lahko Xiaomi TV serije Q2 inteligentno zazna svetlost okolja in izvede ustrezne prilagoditve slike, hkrati pa brezhibno zagotavlja osupljiv zvok. Vsakemu avdiovizualnemu navdušencu prinaša poglobljeno kinematografsko izkušnjo.

Da ne omenjamo vgrajenega sistema Google TV, prvega v seriji Xiaomi, ki bo gledalcem zagotavljal po meri izbrane vsebine in neskončne vire zabave. Služi tudi kot vozlišče za nadzor pametnega doma z Google Assistantom, ki vsakemu gospodinjstvu omogoča upravljanje delov svojega doma samo z glasom. Serija ima tudi vnaprej nameščeno aplikacijo Xiaomi TV+, ki gledalcem nudi več možnosti vsebine, od televizije v živo do filmskih uspešnic. Vse, kar potrebujete, je tukaj, vse na enem zaslonu.

Serija Xiaomi TV Q2 je na voljo od 599 € dalje prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov  in na spletni strani.  

Izstopajte s svojim stilom: Xiaomi Smart Band 7 Pro

Pametna zapestnica Xiaomi Smart Band 7 Pro, opremljena z 1,64-palčnim pravokotnim zaslonom AMOLED z visoko ločljivostjo, izboljša izkušnjo gledanja vsakega zahtevnega uporabnika na veliko bolj priročen in prijeten način s povečanim območjem gledanja in funkcijo samodejne osvetlitve, ne da bi pri tem žrtvoval estetske podrobnosti.

Od spremljanja spanja do sledenja aktivnostim, Xiaomi Smart Band 7 Pro nudi več kot 110 športnih načinov, ki lahko izpolnijo posebne potrebe vsakega uporabnika po sledenju. Novost v priljubljeni seriji pametnih zapestnic je vgrajeni sistem GNSS, ki omogoča hitrejše določanje položaja in natančnejše sledenje poti, zaradi česar je idealna za vse športne navdušence. Naprava ima odpornost 5ATM in življenjsko dobo baterije do 12 dni, s čimer omogoča prejeti vsak klic in sporočilo, kadarkoli in kjerkoli.

Kar zadeva dizajn, ima nosljiva naprava več kot 150 možnosti videza zaslona, 2 barvi pasov z 8 različnimi možnostmi paščkov, prijetnih na otip. Ta zapestnica je »must-have« dodatek h garderobi vsake modne navdušenke, ki želi dopolniti poslovni videz, iti na zabavo ali biti videti odlično na pohodu.

Xiaomi Smart Band 7 Pro je na voljo od 99 € dalje prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov  in na spletni strani.

Vse-v-enem in za super zabavo: Redmi Pad

Ključ do poglobljene avdiovizualne izkušnje Redmi Pad so štirje zvočniki, opremljeni z Dolby Atmos in hitrostjo osveževanja 90 Hz. Naprava z 10,61-palčnim zaslonom in nižjo vizualno zakasnitvijo je zasnovana tako, da izboljša vašo izkušnjo gledanja, in je prva tablica na svetu, ki je prejela certifikat SGS za nizko raven utrujenosti vida. Poleg tega je Redmi Pad pridobil certifikat s strani TÜV Rheinland, s čimer so vaše oči dobro zaščitene in se počutite bolj udobno tudi med gledanjem. Z izjemno širokokotno sprednjo kamero z 8 MP 105° in tehnologijo FocusFrame6 je naprava popolnoma usmerjena v skupinske video klice, s čimer nihče ne bo ostal izven kadra.

Redmi Pad, ki ga napaja zmogljiva baterija 8.000 mAh in je opremljen z 22,5 W priloženim polnilnikom (podpira 18 W hitro polnjenje), zagotavlja neskončno zabavo pri maratonskem igranju, gledanju filmov ali celo večurnem fotografiranju.

Redmi Pad je na voljo od 279 € dalje prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov.