Galaxy S24 serija – kjer se srečata tehnologija in slog

Predstavljajte si modni dodatek, ki ne samo, da se ujema z vašim slogom, ampak ga tudi intuitivno krepi, arhivira in deli s svetom.

Galaxy S24 ni zgolj pametni telefon, je dinamičen modni partner, ki je oblikovan z umetno inteligenco, ki se ne omejuje le na izboljšave funkcionalnosti. S telefoni Galaxy S24 serije in integrirano mobilno umetno inteligenco presega vaša pričakovanja od telefonov in preoblikuje vašo produktivnost ter kreativnost na načine, ki si jih pred tem niste mogli predstavljati.

Revolucionarna fotografija za modno dokumentiranje

Na področju fotografije Galaxy S24 serija presega pričakovanja s Pro Visual Engine, ki vaše slike dvigne na profesionalni nivo. Ne glede na to, ali fotografirate svoj najnovejši modni nakup ali snemate modno revijo, Pro Visual Engine zagotavlja, da vsaka slika odraža živahne barve in kristalno jasne podrobnosti. Za vse nočne ptice, tehnologija Nightography omogoča, da so vaše večerne fotografije prav tako svetle in jasne kot tiste posnete v dnevni svetlobi.

Ena izmed ključnih funkcij je Generativno urejanje (Generative Edit), ki z uporabo Galaxy AI[1] tehnologije omogoča uporabnikom, da svoje vizualne ideje uresničijo z neprimerljivo lahkoto. Ne glede na to, ali želite popolnoma odstraniti neželene elemente iz ozadja ali ustvariti kompleksne vizualne kompozicije, ki presegajo tradicionalne meje fotografije, vam Generativno urejanje odpira vrata do neomejenih ustvarjalnih možnosti. Predstavljajte si, da lahko z nekaj preprostimi koraki transformirate svoje fotografije, dodate ali odstranite elemente, spremenite ozadje in tako pripovedujete zgodbe, kot ste si jih vedno želeli.

Ob tem vam je v pomoč funkcija Predlogi za urejanje (Edit Suggestion), ki postane vaš osebni asistent fotografije. Funkcija analizira sceno, svetlobo in kompozicijo vaših fotografij ter predlaga optimalne nastavitve za njihovo izboljšanje. Bodisi na potovanju, prijateljskem srečanju ali na večernem dogodku, Predlogi za urejanje zagotavljajo, da boste vsakič znova ustvarili popoln posnetek.

Pametna povezljivost na poti

Galaxy S24 serija prinaša napredno mobilno umetno inteligenco, ki se prilagaja vašim potrebam in željam. Z mobilno umetno inteligenco vam telefon ponuja rešitve, ki bodo vašo produktivnost dvignile na višjo raven. Funkcija, ki nam lahko zelo olajša delo, je Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in modnih idej.

Hkrati za vse radovedne uporabnike Galaxy S24 serija predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), ki vam z enim preprostim gibom omogoči takojšen vpogled v rezultate v Google brskalniku. Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprosto gesto na zaslonu (obkroževanje) takoj dostopajo do predmetov, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Galaxy S24 ni le orodje za komunikacijo; je vaš najboljši modni dodatek. Z močjo umetne inteligence ta pametni telefon preoblikuje, kako vidimo, nosimo in doživljamo modo. Dovolite, da Galaxy S24 postane vaš zanesljiv partner v svetu, kjer je moda nenehno v gibanju, in izkušajte, kako tehnologija lahko resnično oživi vaš osebni slog.

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev preko aplikacije Try Galaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

ZADNJA PRILOŽNOST!

Vsi kupci, ki bodo do 5. maja 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.

[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.