Zakaj je The Frame popoln televizor za vašo pomladno prenovo doma?

Ko pomlad prinese prebujanje narave, se mnogi odločimo za prenovo svojega domačega okolja.

A kako lahko te spremembe naredimo resnično izstopajoče in sodobne, ne da bi se pri tem morali odpovedati funkcionalnosti in udobju? Vstopite v svet Samsung The Frame televizorja, ki vaš prostor ne samo oplemeniti z vrhunsko tehnologijo, ampak postane tudi živahna galerija umetniških del, ki jih lahko prilagodite svojemu razpoloženju ali opremi doma.

Umetniška plat tehnologije

Zamislite si televizor, ki se, ko ni v uporabi, preobrazi v umetniško delo. Televizor Samsung The Frame zmore prav to. Ko prenehate z gledanjem najljubših vsebin, se naprava samodejno preklopi v Umetniški način in prikazuje umetnine po vaši izbiri. Lahko raziskujete obsežno virtualno galerijo v Trgovini z umetninami, ki vključuje več kot 2100 umetniških del iz različnih obdobij in kultur. Od impresionističnih mojstrovin do sodobnih abstraktnih slik, od starih mojstrov do najsodobnejših fotografij – vaša dnevna soba lahko odraža globalni muzej, ki ga vsak dan oblikujete po lastnih željah.

Tehnologija, ki dopolnjuje dizajn

The Frame ponuja vizualno doživetje umetnosti v vašem domu, a tudi tehnološko čisto nič ne zaostaja. S tehnologijo QLED zagotavlja popolnoma natančno barvno reprodukcijo, kar pomeni, da bodo umetnine izgledale tako živo, kot bi bile pravkar naslikane. Dvojna LED osvetlitev ozadja izboljšuje kontrast, tako da so črni toni globlji in beli svetlejši, kar prinaša novo dimenzijo doživetju gledanja.

Energijska učinkovitost in intuitivna prisotnost

Samsung je poskrbel tudi za to, da je The Frame prijazen do okolja. Naprava ima vgrajen senzor gibanja, ki zazna, kdaj ste v prostoru, in se samodejno vklopi ali izklopi, kar pomeni, da ne porablja električne energije, ko ni potrebno. Funkcija ne samo da varčuje z energijo, ampak tudi podaljšuje življenjsko dobo zaslona.

Poleg tega za tiste, ki cenijo trajnost, televizor Samsung The Frame prinaša tudi okolju prijazne in trajnostne rešitve, kot je daljinski upravljalnik SolarCell, ki se napaja s sončno svetlobo. Poleg tega ima integrirano tehnologijo Knox, ki zagotavlja varnost vašega sistema pred morebitnimi vdori in grožnjami.

Prilagodljivost na vsakem koraku

Vsak dom je edinstven in The Frame to razume. S širokim naborom magnetnih okvirjev, ki se jih lahko hitro in enostavno zamenjajo, lahko svoj televizor prilagodite trenutni sezonski dekoraciji ali spremenite, ko le želite osvežiti svoj prostor. Televizor lahko postavite na samodejno vrtljivo stojalo, ki omogoča, da gledate televizor navpično ali vodoravno, ali pa ga obesite na steno kot pravo sliko. Slim Fit stenski nosilec omogoča, da se televizor popolnoma prilega steni, kar poudarja njegov eleganten in minimalističen dizajn.

The Frame ponuja tudi izjemen zvok. Tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno prilagodi zvok na optimalne lastnosti. Sistem Q-Symphony pa omogoča sodelovanje televizorja in zvočnikov Soundbar za bogato zvočno izkušnjo ter dopolnjuje vizualno umetnost. Samsung HW-Q990C je vrhunski zvočnik iz serije Q, ki prinaša izjemno zvočno izkušnjo s pravo 11.1.4-kanalno postavitvijo zvočnikov. Model podpira brezžični Dolby Atmos in DTS:X, kar zagotavlja prostorski zvok vrhunske kakovosti. Vključuje tudi tehnologijo Q-Symphony, ki omogoča sinhronizacijo zvoka z združljivimi televizorji Samsung QLED, s čimer se še dodatno izboljša celotna avdio izkušnja.

Pomlad je čas za nov začetek in sveže ideje. The Frame vam ponuja priložnost, da vaš dom ne le prenovite, ampak ga spremenite v dinamičen prostor, ki spodbuja ustvarjalnost in osebni izraz. Naj vaša dnevna soba zasije v novi svetlobi z umetniškimi deli, ki govorijo o vas, in tehnologijo, ki jo lahko občudujete.