Xiaomi 12T serija prihaja na slovenski trg

Prihaja težko pričakovana serija

Po futuristični in inovativni seriji Xiaomi 11T, ki je naredila pravo revolucijo pametnih telefonov v fotografiji in videu, je Xiaomi letos za svoje uporabnike pripravil nova presenečenja. Lanskoletna serija 11T je uporabnikom omogočila dostop do najboljše kinematografske izkušnje in dala vrhunsko tehnologijo za profesionalce v roke inovativnim kreativcem, zdaj pa ta tehnološki vodja nadaljuje v prav tako revolucionarni smeri.

Kmalu bodo uporabnikom predstavili novo serijo Xiaomi 12T, ki se bo osredotočala na ultimativno fotografsko izkušnjo. Naprave v novi seriji Xiaomi 12T bodo naredile vsak vaš trenutek – mega – in z vrhunskimi kamerami zabeležle trenutke, ki jih želite ohraniti za vedno. Vsaka fotografija in vsak trenutek, ujet s pametnimi telefoni iz serije Xiaomi 12T, bodo skupaj pripovedovali zgodbe tako, kot ste jih doživeli na lastne oči.

Navdušenje ob lansiranju nove serije pametnih telefonov Xiaomi 12T je še toliko večje, potem ko so lani navdušili z revolucionarno serijo 11T in trgu ponudili odlične pametne telefone, s katerimi je vsak posneti video videti še bolj profesionalen. Pametni telefoni iz serije Xiaomi 11T so poleg dviga kreativnosti in revolucije v videografiji navdušili s sodobnim in lepim dizajnom, ki si ga želite imeti v svoji zbirki.

Prav takšno navdušenje bo požela nova serija 12T, ki bo fotografsko izkušnjo in beleženje vsega, kar vidimo okoli sebe, dvignila na novo raven, vse to pa boste imeli priložnost videti na svetovni premieri 4. oktobra. 

Xiaomi poleg vrhunske kakovosti izdelkov vedno ponudi razširitev svoje ponudbe, zato ne dvomimo, da bo tudi tokrat pripravil nekaj izjemno privlačnega.

Spomnimo, da so lani kupci ob seriji Xiaomi 11T v dar prejeli dragocen robotski sesalnik. Verjamemo, da nas Xiaomi tudi tokrat ne bo pustil ravnodušne!

Pripravite se na novo raven fotografske izkušnje, ki bo vsako vašo fotografijo spremenila v pravo mojstrovino!