Vstopite v novo dimenzijo spletnega nakupovanja!

Intersport, največji ponudnik športne opreme v Sloveniji, predstavlja popolnoma nove dimenzije spletnega nakupovanja. Po novem se lahko sprehodite skozivirtualno trgovino Intersport, v kateri najdete že več kot dva tisoč izdelkov iz različnih športnih kategorij, z vstopom v spletno trgovino pa kupci lahko izbirajo med več kot 17 tisoč izdelki. V zadnjem letu je marsikdo spremenil svoje nakupne navade ter si hitrega, enostavnega in varnega nakupa ne predstavlja brez pametnih naprav. Med njimi je tudi radijski moderator Iztok Gustinčič, ki si je med prvimi privoščil virtualni sprehod skozi Intersport trgovino in poskrbel, da bodo športni izzivi med morskih oddihom še lažje premagljivi.

Skozi novo virtualno trgovino se lahko sprehodite TUKAJ.

Nov način spletnega nakupovanja omogoča posebnost doživetja prodajalne v živo, kjer se udobno iz svojega naslanjača preko telefona ali računalnika ‘sprehodimo’ skozi Intersport virtualno trgovino in izberemo svoje najljubše izdelke iz različnih športnih področij, ki jih lahko prestavimo v nakupovalno košarico in opravimo spletni nakup. Intersport nudi še dodatne prednosti spletnega nakupovanja: brezplačna dostava na dom, možnost prevzema v trgovini, vračilo v katerikoli trgovini ali po pošti, skratka uporabnik si izbere najbolj udobno pot. Radijski moderator in športni navdušenec Iztok Gustinčič je svoj spletni nakup opravil hitro in enostavno, osebni prevzem izdelkov pa opravil kar v najbližji Intersport prodajalni, saj na aktivni morski oddih ni želel oditi brez obvezne športne opreme za tek. “Meni je najbolj #priSrcu morje, tam lažje tečem. Ampak zdaj bom tudi svetleče varen, ker živim na hribu in moram iti lep kos ob glavni cesti. Da sploh ne omenim, da bom zračen in da je vse – hlače, majica in vetrovka Energetics – res vrhunske kakovosti, predvsem pa udobno, kar je meni najpomembnejše,” nam je zaupal simpatični Primorec, ki se že veseli svojega naslednjega športnega podviga. Ta bo zagotovo vključeval njegov naslednji nakup – gorsko kolo Nakamura Catch 5.0.

Ekskluzivno v Intersportu

Intersport je ekskluzivni ponudnik izbranih športnih blagovnih znamk, ki so med športnimi rekreativci v Sloveniji že dobro uveljavljene. Med najbolj priljubljenimi sta zagotovo znamka McKinley s celovito in kakovostno ponudbo za pohodništvo in kampiranje ter Energetics, ki poleg ponudbe za fitnes in prosti čas, od letošnjega leta z novo kolekcijo nagovarja tudi tekače. Za vse ljubitelje kolesarjenja je, z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, na voljo znamka Nakamura s široko ponudbo koles in druge kolesarske opreme. Ljubitelje poletne akcije in adrenalina pa bo prepričal Firefly z udarnimi vzorci plažnih oblačil in široko izbiro opreme za rolkanje, rolkanje, supanje, …