Vrhunski POCO X4 Pro 5G prvič na MWC 2022

POCO X4 Pro 5G prinaša vsestransko izkušnjo najvišje ravni s 120Hz zaslonom AMOLED, kamero 108MP in 67W hitrim polnjenjem.

POCO, priljubljena blagovna znamka med mladimi tehnološkimi navdušenci, na letošnjem Svetovnem kongresu mobilne tehnologije MWC (Mobile World Congress) v Barceloni najavlja novi napravi POCO X4 Pro 5G in POCO M4 Pro. Znamka POCO se na sejmu MWC, kjer so predstavljeni zadnji dosežki na področju tehnoloških inovacij, uradno predstavlja prvič.

POCO X4 Pro 5G je najnovejši pametni telefon blagovne znamke, ki ponuja vrhunsko izkušnjo po dostopni ceni za mlade tehnološke navdušence, ki potrebujejo napravo, ki bo kos zahtevnim nalogam vsakodnevne uporabe. Z vrhunskimi funkcijami, kot so120 Hz zaslon AMOLED, kamera 108 MP, procesor Snapdragon® 5G in 67 W hitro polnjenje, POCO X4 Pro 5G zagotavlja vsestransko vrhunsko zmogljivost za vsakdanjo uporabo, igranje iger in profesionalno fotografijo. Za tiste, ki iščejo vrhunsko zabavo, pa je tukaj POCO M4 Pro, ki ima zaslon AMOLED s hitrostjo osveževanja 90 Hz v kombinaciji z dvojnimi zvočniki, glavno kamero visoke ločljivosti 64 MP, ki jo poganja izjemno zmogljiv MediaTek Helio G96 in seveda 33W Pro hitro polnjenje.

“Gre za enega ključnih mejnikov za našo blagovno znamko. V podjetju POCO si prizadevamo preseči pričakovanja naših uporabnikov, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo po dostopni ceni,” je dejal Kevin Qiu, vodja POCO Global. “S POCO X4 Pro 5G smo zagotovo postavili nov standard v tem segmentu in z izjemnimi tehnološkimi izboljšavami resnično dvignili uporabniško izkušnjo na višjo raven. Za potrošnike, ki iščejo vrhunsko in zabavno izkušnjo po nepremagljivi ceni, je POCO M4 Pro zagotovo zelo konkurenčna izbira.”

POCO X4 Pro 5G: Vsestranski as za vsakodnevno uporabo na najvišji ravni
POCO X4 Pro 5G se ponaša z velikim 6,67-palčnim zaslonom AMOLED, ki ne le privablja poglede, ampak tudi deluje s hitrostjo osveževanja 120 Hz ter ponuja gladko in poglobljeno vizualno izkušnjo. To je prvič, da POCO uporablja zaslon AMOLED za serijo X, kar poleg hitrosti osveževanja na dotik 360 Hz pomeni, da se pametni telefon v hipu odzove na vsak premik. Vsako pomikanje ali drsanje po zaslonu zagotavlja manj zamika. Zahvaljujoč širokemu barvnemu razponu, ki podpira DCI -P3 je vsaka barva živahna in večja od življenja. Zaslon AMOLED z ločljivostjo 2400 x 1080 FHD+ lahko samodejno prilagodi svojo svetlost, da se ujema z okolico. Poleg tega je zaslon POCO X4 Pro 5G s certifikatom SGS Eye Care prijazen za oči uporabnika med njegovo dolgo igričarsko zabavo.

POCO X4 Pro 5G ima na čelu niza kamer zmogljiv senzor 108 MP. Meri pri ogromnih 1/1,52″ in je eden najzmogljivejših senzorjev na svetu, ki je na napravi POCO uporabljen prvič. V kombinaciji z binning tehnologijo 9-v-1, senzor zajame več svetlobe za boljšo jasnost in iz vsakega posnetka izvleče največ.

Napravo spremljata še ultraširoki objektiv s tipalom 8MP in mikro kamera s tipalom 2MP na zadnji strani, medtem ko je na sprednji strani senzor 16MP. Ne glede na to, ali iščete najboljše posnetke na vrhu zasneženih gora, v središču mesta ali ste razpoloženi za spontani selfi, POCO X4 Pro 5G natančno in jasno zajame vsak prizor. Odlikuje ga vrsta funkcij, kot je možnost panoramskega selfija, ki zagotavlja, da bo prav vsak ostal na posnetku, ne glede na to, za kako veliko skupino posameznikov gre. Ponuja tudi počasen posnetek, dvojni video, videoposnetek s časovnim zamikom, supermakro, filmske filtre in kalejdoskop, da vdahnete življenje in kanček navdušenja slehernemu posnetku, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.