Velikonočna dobrodelna ruleta z znanimi Slovenci

V novem igralnem salonu Admiral Ljubljana v Btc-ju, smo končno dočakali otvoritveno zabavo, ki se je dogodlla to velikonočno soboto.

Na odprtju so se zbrali tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke, ki pa se niso prišli le zabavat, ampak so se zbrali tudi za dober namen. Svoje moči so združili na ruleti, ves izkupiček pa podarili humanitarni organizaciji ZPM Moste Polje.

Admiral Slovenija je s ponosom predstavil svojo deseto lokacijo, tu pa so svojo srečo preizkusili igralci Uroš Smolej, Jan Bučar in Primož Vrhovec, pevka Christine Zadnikar, protagonistki šova Sanjski moški, Sandra Aleksič in Mary Ševo, fitnes trener in udeleženec šova Exatlon, Igor Mikič, mister Slovenije 2022, Sebastian Čufer in tekmovalec šova Kmetija, Gino Podgornik.
Zbrali so skoraj 1.000 eur, Admiral pa se je odločil, da znesek potroji, tako se je kar 3.000 eur podarilo Zvezi prijateljev mladine Moste Polje.

Predstavnik organizacije Simon Ogulin je dejal, da bodo znesek namenili preprečevanju socialne izključenosti ranljivih skupin, v tem programu imajo namreč različne aktivnosti tako za otroke in mladostnike, kot so brezplačna učna pomoč, druženja in delavnice, pogovorne skupine in izleti ter tudi za starostnike v obliki telovadbe prilagojene starejšim, učenje angleškega jezika, druženja in razne delavnice. Zbrana vsota in sproščena atmosfera pa sta botrovali temu, da se je zabava razživela in odvila pozno v noč. K temu so prispevali tudi pevec Matjaž Kumelj z očarljivim ženskim triom Ladybugz in vedno modna voditeljica Pia Pustovrh.

Na ruleti je šlo zelo dobro Igorju Mikiču, ki mu igre na srečo niso tuje. »Pri osemnajstih sem začel igrati poker, bil sem celo med desetimi najboljšimi igralci svoj čas,« nam je dejal ter nam zaupal, da je bil njegov najvišji priigrani znesek 500 evrov. »Pri igrah na srečo nisem nikoli imel sreče, verjetno je temu tako, ker jo imam v ljubezni,« v smehu prizna igralec Jan Bučar.

Seveda sem že igrala na ruleti, včasih mi je bila sreča naklonjena, včasih pa se mi je malce skrila. Najvišji znesek, ki ga je priigrala je bil dovoljšen za želeni par čevljev,« z nasmehom pove Pia Pustovrh. Christine Zadnikar je prvič igrala na elektronski ruleti, pred tem je včasih na živo ruleto skočila z družbo in čeprav je igro vedno vzela kot zabavo, je nekoč že na začetku igre priigrala 600 evrov.

»V igralnem salonu sem igrala enkrat bingo, včasih pa vplačam kak Eurojackpot listek, sicer pa nisem vešča v igrah na srečo pa tudi sreče v igranju nimam. Za svoj denar moram veliko delati in se zato raje fokusiram na srečo tam kjer jo imam, v družinskih odnosih,« je iskrena Mary Ševo. »Zame je bila izkušnja na ruleti čisto nova, v tem sem se preizkusil prvič in sem zelo užival,« navdušeno pove Sebastian Čufer. Večkrat se je v igrah na srečo preizkusil tudi Matjaž Kumelj, ki pa najbolj uživa v igranju rulete. »Drugih iger niti ne poznam dobro, pri ruleti pa se mi zdi, da imaš več možnosti za dobitek. Igranje vedno vzamem kot zabavo, nisem strasten igralec ampak bolj priložnosten.«

Foto: David Keinne