To je skrivnost, ki prihaja 11. januarja!

Nov član Samsungove družine S21 ponuja najljubše funkcije serije.

To so zmogljivost, profesionalna kamera, odlična povezljivost – vse v prefinjenem ikoničnem dizajnu.

Več načinov, da se uporabniki izrazijo
S21 FE 5G nadaljuje zapuščino Galaxy S21 z vrhunskim, značilnim dizajnom. Vse se začne z ikoničnim in priljubljenim okvirjem Contour-Cut, ki se brezhibno integrira z ohišjem kamere S21 FE 5G in tako doda eleganten ter enoten videz. Samsung ponuja potrošnikom še več načinov, da se izrazijo s štirimi novimi, modnimi barvnimi možnostmi. Te so olivna, sivka, bela ali grafitna, vse barve pa vključujejo še matiran učinek in tako dajejo prefinjeno zamegljen videz. S21 FE 5G ima elegantno in tanko ohišje debeline 7,9 mm, zato ga lahko zlahka spravite v žep in je v koraku s katerim koli življenjskim slogom na poti.

Zmogljivost, ki jo uporabniki najbolj potrebujejo
Uporabniki Samsunga pravijo, da sta moč in zaslon ključnega pomena za ohranjanje koraka v današnjem svetu. Zato je S21 FE 5G opremljen z najnovejšim, super hitrim procesorjem za aplikacije Galaxy – enako zmogljivim procesorjem, ki se uporablja v seriji S21.

Priljubljene fotografije za oboževalce Galaxy
Galaxy S21 je znan po svoji vodilni kameri v industriji, S21 FE 5G pa je opremljen z enako profesionalno nastavitvijo, ki se uporablja za zajemanje najbolj živih fotografij na svetu. Tako amaterji kot profesionalci fotografije lahko brez težav urejajo, objavljajo in delijo vsebino. Vključuje tudi izboljšano nastavitev nočnega načina fotografiranja v primerjavi z modelom SE20 FE. Zdaj lahko uporabniki izboljšajo posnetke pri šibki svetlobi. Zunaj ponoči s prijatelji lahko posnamete izjemno jasne fotografije v najtemnejših pogojih. Ko želite fotografirati vse prijatelje skupaj, S21 FE 5G zagotavlja najboljšo izkušnjo selfijev pri napravah Samsung doslej. Uporabite napredno sprednjo kamero S21 FE 5G s 32 MP, da posnamete visokokakovostne selfije vseh svojih najboljših prijateljev, nato pa sliko uredite, da boste z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration izgledali kar najbolje.