To je električni grelnik, ki misli namesto vas

Xiaomi Smart Tower Heater Lite je prenosni električni grelnik prostorov, ki ga proizvaja Xiaomi, kitajsko multinacionalno podjetje za elektroniko. Ima eleganten in sodoben dizajn,

Grelnik ima več pametnih funkcij, kot je možnost upravljanja prek aplikacije za pametni telefon ali glasovnih ukazov z uporabo združljive naprave, kot sta Amazon Alexa ali Google Assistant. Ima tudi senzor temperature, ki lahko avtomatsko prilagaja izpust toplote za vzdrževanje želene temperature.

Grelnik ima tudi več varnostnih funkcij, kot je funkcija zaščite pred pregrevanjem, ki avtomatsko izklopi grelnik, če se notranja temperatura preveč dvigne, in funkcija zaščite pred prevrnitvijo, ki izklopi grelnik, če ga kdo pokvari.

Xiaomi Smart Tower Heater Lite je keramični grelec z močjo 2000 W, ki se segreje v samo 3 sekundah in je odlična naprava za ogrevanje stanovanjskih ali poslovnih prostorov. Nastavljiv je z izbiro štirih različnih načinov delovanja, ki ustrezajo vašim potrebam: konstantna temperatura, vroče, toplo in naravno. Odlikuje ga tudi nizka stopnja hrupa pri delovanju.

V celoti, Xiaomi Smart Tower Heater Lite je kompakten in učinkovit grelnik prostorov, ki ponuja niz pametnih in varnostnih funkcij, kar ga naredi odlično možnost za tiste, ki iščejo priročno in enostavno uporabo rešitev za ogrevanje.

Smart Tower Heater Lite lahko upravljate glasovno (Ok Google in Alexa) ali z aplikacijo Mi Home. Vgrajenih ima več varnostnih zaščit, ki zagotavljajo domačo toplino in pomirjujoče vzdušje. Smart Tower Heater Lite je majhen grelec, ki ga je enostavno premikati in ga lahko postavite na tla ali celo na mizo.