Testirali smo: Acer ES serije 3, ki je navdušil urbane posameznike

Ta električni skiro združuje praktičnost, stil in učinkovitost, ki bo zagotovo privlačila širšo publiko.

Sezona električnih skirojev se kar ne konča, zato vam tokrat predstavljamo Acer ES serije 3 – e-skiro, ki bo navdušil tako mlade in urbane posameznike kot tudi praktične ženske, ki iščejo enostaven, udoben in okolju prijazen način prevoza.

Svetla točka mobilnosti

Acer ES serije 3 je prenosen in enostavno zložljiv e-skiroki tehta zgolj 16 kg. Zloži se in razloži brez težav, kar pomeni, da ga lahko ženske nosijo, shranjujejo in prevažajo brez truda. Prav tako je opremljen s prijaznim uporabniškim zaslonom, več hitrostmi in izjemno prenosljivostjo. Baterija s kapaciteto 7,5 Ah se napolni v samo 4 urah, kar omogoča dolgo vožnjo z enim polnjenjem.

Njegov dizajn je minimalističen

Minimalističen dizajn z elegantnim črnim ohišjem je privlačen za ženske z okusom. Notranje vodene kable zagotavljajo čist in urejen izgled, medtem ko LED zaslon prikazuje hitrost, nivo baterije in druge pomembne podatke.

Kaj bi izpostavili? Več načinov hitrosti

Acer ES serije 3 omogoča vožnjo pri treh različnih hitrostih, kar omogoča preprosto prilagajanje vožnje vašim potrebam. Lahko se odločite za sproščeno vožnjo pri 6 km/h, udobno potovanje pri 10 km/h ali se odpravite na hitrejšo vožnjo pri 20 ali 25 km/h, odvisno od lokalnih predpisov.

S to serijo smo odkrili popolnoma nove načine mobilnosti, predvsem za vsakodnevno vožnjo na delo. Priporočamo jo vsem profesionalcem, ljubiteljem tehnologije in tistim, ki si želijo brezskrbno, varno, tiho ter udobno priti kamor koli, kjerkoli in v svojem najboljšem stilu.

Acer ES serije 3 je pravzaprav navdih za več časa na prostem, več poslovnih sestankov, več sonca in več svobode pri premikanju.

Močan motor!

S 36V/250W motorjem na zadnjem kolesu vam Acer ES serije 3 nudi zanesljivo pospeševanje, ne glede na to, ali se vozite po ravnem ali vzpenjate po klancu. Tako boste vedno prišli varno na svoj cilj.

Na voljo tudi za dolge razdalje

Velika baterija omogoča dolge razdalje z enim polnjenjem, kar vam daje mirno vest in neomejene možnosti za raziskovanje mesta.

Osvetlitev za večjo varnost

Acer ES serije 3 je opremljen z LED žarometom za boljšo vidljivost ponoči, pa tudi z zavornimi lučmi in štirimi stranskimi odsevniki, ki zagotavljajo, da boste bolj opazni od daleč. Opcionalno pa lahko dodate tudi smernike, kar še dodatno izboljša vašo varnost na cesti.

Kaj pa varnost in fukcije?

Vsi kabli so varno skriti, medtem ko LED zaslon na krmilu prikazuje trenutno hitrost, nivo baterije in izbrani način hitrosti. Zagon in nadzor sta enostavna, priročna ročica za pospeševanje na krmilu pa vam omogoča, da začnete gibanje s potiskom in nato povečate hitrost z ročico.

S prednjimi in zadnjimi lučmi, odsevniki ter možnostjo smernikov bo vaša varnost na cesti zagotovljena. Visoko zmogljiv zavorni sistem vključuje elektronsko zavoro na sprednjem kolesu in disk zavorno na zadnjem, kar omogoča krajšo zavorno razdaljo v primeru nujnega zaviranja.

S funkcijo zložljivih nog lahko parkirate e-skiro brez iskanja opore. Poleg tega ima Acer ES serije 3 oceno za zaščito pred vlago IPX5, kar pomeni, da se lahko peljete skozi luže brez skrbi. Električni motor in baterija sta varno zaščitena z vzdržljivim ohišjem iz aluminija, kar preprečuje poškodbe in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Skiro lahko najdete pri pooblaščenih prodajalcih in na TEM LINKU.