Televizor, ki je čudovit tudi, ko je izklopljen

V svetu televizorjev, kjer je glavni poudarek na slikah, zvoku in tehnoloških zmogljivostih, se včasih zanemari estetika in videz naprav, ko so izklopljene.

A televizor Samsung Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) nikakor ne sodi v to kategorijo. Ta televizor ne ponuja le osupljive kakovosti slike in zvoka, ko je vklopljen, temveč izstopa tudi kot prava tehnološka umetnina, ko je izklopljen. Televizor s svojo dovršeno obliko in vrhunskimi funkcijami na novo opredeljuje pojem televizorja, ki je lep tudi takrat, ko ga ne uporabljate.

Dinamičen zvok, ki vas posrka vase

Srce kakovostnega zvoka tega pametnega televizorja Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je revolucionarna tehnologija Object Tracking Sound Pro. Ta inovativna funkcija dvigne vašo dnevno sobo na novo raven, saj zagotavlja dinamičen zvok iz vsakega kotička sobe, hkrati pa poskrbi, da se glasovi vašega najljubšega filma brezhibno zlijejo z dogajanjem na zaslonu.  Ali pa, predstavljajte si, da gledate koncert najljubšega izvajalca in se počutite, kot da ste prav tam v središču dogajanja, kjer vas obdaja petje množice. S funkcijo Object Tracking Sound Pro lahko to živahno energijo doživite v svoji dnevni sobi, vendar z manj motečimi glasovi in bolj osredotočeno zvočno izkušnjo.

Pametni televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) pa seveda ponuja še veliko več kot le neverjeten zvok. Zahvaljujoč zmogljivemu procesorju, ki uporablja umetno inteligenco, lahko izkusite vso moč ločljivosti 8K. Procesor uporablja napredne algoritme, s katerimi prilagodi sliko tako, da se čim bolj približa standardom 8K, kar zagotavlja izjemne podrobnosti in ostrino. Vsak prizor zaživi s pridihom realnosti in živahnosti, ki sta resnično navdušujoči.

Napredni procesor pametnega televizorja Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) optimizira ostrino, kontrast, reprodukcijo barv in gibanje. To zagotavlja, da je vsak kader, prikazan na zaslonu, natančno uglašen in zagotavlja realistično ter poglobljeno izkušnjo. Ne glede na to, ali gledate razburljivo akcijsko sekvenco ali vizualno osupljiv dokumentarni film o naravi, vsaka podrobnost oživi z neverjetno jasnostjo. Kombinacija ločljivosti 8K in umetne inteligence ustvarja vrhunsko vizualno izkušnjo, ob kateri imate občutek, da ste del dogajanja.

Ena od ključnih tehnologij, ki omogoča to izjemno vizualno izkušnjo, je tudi tehnologija Quantum Matrix Pro. S to prelomno inovacijo televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) dviguje gledalsko izkušnjo na novo raven. Tehnologija Quantum Matrix Pro omogoča zaznavanje najmanjših nians in odtenkov, tudi v najtemnejši črni in najčistejši beli barvi. Slika na zaslonu postane bolj živahna, kontrastna in realistična zaradi 1,5-krat več svetlobnih območij, ki jih ponuja ta tehnologija. Priča boste lahko izjemnim podrobnostim v najtemnejših odtenkih črne, ki so bili prej morda nevidni ali sivo megleni. Hkrati boste uživali v najčistejših odtenkih bele barve, ki so zelo realistični in prefinjeni, kar bo vaši izkušnji gledanja dodalo novo raven globine in izkustva barv.

Poleg tehnološkega napredka pametni televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) odlikuje tudi osupljivo oblikovanje. Ni le televizor, temveč mojstrovina, ki izpopolni estetiko vašega bivalnega prostora. Njegova elegantna in minimalistična zasnova se brezhibno zlije s katero koli notranjo opremo in vašemu domu doda pridih elegance.  Ta televizor vas s svojim zaslonom od roba do roba popelje v svet neskončnosti. Skoraj neviden rob odstranjuje moteče dejavnike in ustvarja potopitveno izkušnjo, pri kateri se osredotočite le na sliko. Zdi se, kot da televizor izgine in pred vami ostane le vsebina. Ta tehnološka inovacija vam omogoča, da se popolnoma potopite v vsebino, brez motečih dejavnikov na robu zaslona. Rezultat je bolj brezhibna in intenzivna izkušnja gledanja, kjer vsak kader pritegne vašo pozornost in vas potegne v svoj očarljivi svet. Najpomembnejše pa je, da ko je televizor izklopljen, postane umetniško delo, ki se kot platno, ki čaka na vsebino, brezhibno vključi v vašo dnevno sobo.

Pametni televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) ni le izjemna slika in osupljiv dizajn, temveč ponuja tudi pametno in intuitivno uporabniško izkušnjo. Z njegovimi pametnimi zmogljivostmi lahko z nekaj kliki preprosto dostopate do sveta zabave. Ne glede na to, ali želite predvajati svoje najljubše oddaje, brskati po internetu, ali se povezati z najljubšo igralno konzolo, ta televizor ponuja brezhiben in uporabniku prijazen vmesnik, ki na enem mestu združuje vse možnosti zabave.

Tu je tudi izjemna OLED tehnologija

Samsung S95C OLED 4K Smart TV HDR televizor je eden od najnaprednejših velikih televizorjev na trgu. Ta televizor vas bo navdušil s svojim ogromnim 195-centimetrskim (77-palčnim) zaslonom, ki omogoča izjemno vizualno doživetje in estetsko popestritev vašega doma. Brezkončna oblika izstopa s svojo absolutno lepoto v minimalizmu in s tanko zasnovo poskrbi, da vaši čutni ne ostanejo ravnodušni. Ta izjemno tanek profil televizorja je oblikovan z namenom, da vašo izkušnjo gledanja dvigne na naslednjo raven. Zmanjšanje debeline televizorja na minimum omogoča, da se slika zlije s prostorom, kar ustvarja občutek, kot da televizor lebdi v zraku. To zagotavlja izjemno neprekinjeno izkušnjo, kjer se lahko popolnoma potopite v vsebine, ne da bi vas motili okvirji oz. robovi televizorja ali nerodni dodatki.

Samsung OLED televizorji uporabljajo Quantum Dot tehnologijo, ki omogoča izjemno reprodukcijo barv, kontrastov ter prikazovanje črnih odtenkov in beline. To pripomore k natančnosti in kakovosti prikazane slike. Poleg tega je televizor opremljen z nevralnim Quantum 4K procesorjem, ki je podprt z umetno inteligenco in kar 20 nevronskimi omrežji. To procesorju omogoča izboljšanje svetlosti ter ustvarjanje globokega kontrasta, kar zagotavlja bogato in živahno sliko.

Nagrade, ki potrjujejo povedano

Novi Samsung televizorji so v tem letu dosegli navdušenje tako med gledalci kot med recenzenti. Expert Reviews je model Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) ocenil s petimi zvezdicami in oznako ‘Priporočeno’. Novinar Stephen Withers je zapisal, da je ta televizor tehnološki dosežek, ki navdušuje kljub omejeni vsebini 8K, ter pohvalil njegovo vizualno osupljivost, vključitev paketa One Connect Box in impresiven zvok s 6.2.4-kanalno konfiguracijo zvočnikov.

Kakovost Samsung OLED televizij tudi potrjujejo pridobljene ocene. Spletni portal Expert Reviews je televizijo Samsung S95C OLED 4K HDR ocenil s 5* in oznako Best Buy (Najboljši nakup), pri portalu Techradar pa so mu dodelili 5* z oznako Editor’s Choice (Urednikova izbira).

Neglede kateri model OLED ali QLED TV-ja boste izbrali, ne skrbite, saj so vsi novi modeli za leto 2023 tehnološko in stilsko dovršeni ter že na voljo na slovenskem trgu. Prepustite se vrhunski izkušnji gledanja z najnovejšimi in naprednimi televizorji, ki bodo zagotovo izpolnili vaša pričakovanja.