Tale prenosni projektor že navdušuje!

Projektor Freestyle odlikuje vrhunski dizajn, njegove lastnosti pa prinašajo popolno uporabniško izkušnjo in veliko dozo zabave.

Freestyle je inovativni prenosni projektor družbe Samsung Electronics. Pred kratkim je bil predstavljen na sejmu CES 2022 in je tudi prvi projektor te vrste. Naprava se ponaša z elegantno in lahko obliko ter prinaša številne funkcije za kakovostno predvajanje priljubljenih video in zvočnih vsebin. Poleg tega uporabnikom zagotavlja veliko mero zabave, ne glede na to, kje se nahajajo.

Kompaktna in lahka zasnova
Freestyle je revolucionaren projektor, ki uporabnikom omogoča popolno svobodo pri uporabi. Ta ljubka naprava tehta le 830 gramov in se prilaga v vsako dlan. Zaradi izjemne napredne tehnologije je projektor lahko tudi pametni zvočnik ali ambientalna osvetlitev v enem. Je preprostega in elegantnega dizajna, ki se bo prilegal v katerikoli prostor ali lokacijo – od dnevne sobe, spalnice, kuhinje ali zunanje terase. Njegovo stojalo omogoča vrtenje do 180 stopinj, zato bodo uporabniki lahko svoje vsebine prikazovali kjerkoli želijo – na mizah, tleh, steni ali celo stropu.

Najvišja kakovost avdio in video vsebin
Inovativen projektor Freestyle prinaša številne funkcije, ki dvignejo kakovost predvajanja, kot sta samodejni zagon in samodejno izravnavanje Zahvaljujoč tej funkciji naprava zagotavlja proporcionalen zaslon, kar pomeni, da lahko samodejno prilagodi svoj zaslon pod katerimkoli kotom, na katerokoli površino. Poleg tega ima funkcijo samodejnega ostrenja za brezhibno čist zaslon. To malo prenosno čudo ima podporo za SmartTV, ki uporabnikom ponuja različne možnosti – od prenosa, zrcaljenja in oddajanja najljubših filmov, serij ali vsebin iz pametnih telefonov. Je pa to tudi prvi projektor na svetu, ki ga certificirajo glavni svetovni OTT partnerji za vrhunsko izkušnjo gledanja vsebin.