Izjemna arhitekturna mojstrovina na Bjelašnici: Hotel Nomad

Zakorakajte v svet vrhunskega doživetja z obiskom Hotela Nomad na prelepi Bjelašnici.

Ta gorski butični hotel, ki bo očaral vaše čute in napolnil vaše srce z radostjo, je prava arhitekturna mojstrovina. Luksuzna nastanitev, vrhunska storitev ter objekti, zasnovani v popolnem sozvočju z neokrnjeno naravo Bjelašnice v Bosni in Hercegovini, so le nekateri vidiki, ki krasijo ta izjemni hotel, ki je odprl svoja vrata pred dvema letoma.

Vse, kar ponuja Hotel Nomad, odraža koncept “Mountain Boutique Hotela”. Veličastnost, ekskluzivnost in razkošje se prepletajo s prijaznim pristopom do želja gostov. S svojo lokacijo na gori in notranjim okoljem, ki diha ekskluzivnost in luksuz, Hotel Nomad postavlja nove standarde razkošnega bivanja.

Edinstvenost hotela je poudarjena tudi s svojo bližino Sarajevu, glavnemu mestu Bosne in Hercegovine, ter mednarodnemu letališču. Z le polurno vožnjo iz Sarajeva in 20 minutami od letališča postane Hotel Nomad idealna destinacija za sproščujoče počitnice, pobeg od mestnega vrveža ter aktiven oddih v naravi Bjelašnice.

Ponudbo in razpoložljivost prenočišč ter posebne ponudbe si lahko ogledate na uradni spletni strani hotela: hotelnomad.ba.

Hotel Nomad je zavezan trajnostnemu poslovanju in spoštovanju do naravne dediščine. S 51 raznolikimi sobami, wellness in spa centrom, vrhunsko kulinariko ter konferenčno dvorano ponuja popolno harmonijo med modernim in tradicionalnim. Z združevanjem novih tehnologij, prijaznosti in strokovnosti zaposlenih ustvarja privlačno in pristno ponudbo, kjer je pozornost namenjena tudi najmanjšim podrobnostim. Cilj Hotela Nomad je zagotoviti gostom izjemno doživetje, ki bo preseglo vsa pričakovanja.

Zimska sezona prinaša dodaten čar, saj Hotel Nomad ponuja direktno smučarsko pot od hotela do smučišča. Bjelašnica, s svojim najvišjim vrhom na 2.067 metrih nadmorske višine, je zimsko prizorišče, ki je zablestelo že med zimskimi olimpijskimi igrami leta 1984. Babin Do, turistično središče na 1.250 metrih nadmorske višine, pa predstavlja središče smučarskega turizma z raznoliko ponudbo trgovin, barov, restavracij in trgovine s spominki.

Hotel Nomad je odprt za vse, ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter programe za vse vrste gostov. Od mladih do starejših, družin z otroki, parov do poslovnih potnikov, Hotel Nomad zagotavlja nepozabno izkušnjo skozi vse letne čase.

Zanimivo je tudi dejstvo, da ime Nomad odraža zgodovino, saj so se nomadi v te gorske doline zatekli že v časih rimskega imperija. Z razvojem turizma pa smo vsi postali sodobni nomadi, popotniki v svetu raziskovanja.

Direktor Hotela Nomad, gospod Mesud Ljuhar, je dejal: „Pripravljeni smo na zimsko sezono in nestrpno pričakujemo naše goste, da bodo lahko doživeli vse lepote Bjelašnice. Hotel Nomad vas vabi, da preživite počitnice v čudovitem okolju blizu Sarajeva, uživate v naravi in dobri družbi.“

Vsekakor vas bo navdušila tudi avanturistična vožnja po Bjelašnici in ogled okoliških vasi, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.

Pripravite se na razvajanje v popolnosti, kjer se združuje vrhunska storitev in neokrnjena narava, ustvarjajoč nepozabno doživetje za vse goste Hotela Nomad.