Gorka, Pia in Taya imajo novega najljubšega hišnega pomočnika.

Znane Slovenke je osvojil vrhunski iRobot Roomba i7+

Kaj imajo po novem skupnega igralka Gorka Berden, voditeljica Pia Pustovrh in radijska voditeljica Taya Damjan? Nov robotski sesalnik iRobot Roomba i7+, ki jim že dobra dva meseca lajša življenje pri hišnih opravilih. Vse tri znane Slovenke so namreč navdušene nad novim hišnim pomočnikom, brez katerega si ne predstavljajo več domačega udobja.

Novi robotski sesalnik Roomba i7+ je v letu 2019 osvojil globalno zmagovalno priznanje iF Design Award v kategoriji robotski sesalniki!

Priljubljena igralka Gorka Berden je svojega novega hišnega pomočnika skupaj s partnerjem poimenovala Črni gad (Black Adder) iz istoimenske humoristične serije. “Novi iRobot Roomba mi je zelo všeč, zelo je priden in zavzame čisto malo prostora. Moram pa priznati, da imam občutek, kot da bi imela v stanovanju malega hišnega ljubljenčka,” je v smehu priznala Gorka, ki se je popolnoma navadila na Roombo. “Zelo podaljša časovne razmahe čiščenja po tleh, kar pa je zame eno izmed najbolj neprijetnih opravil. To, da lahko čisti medtem ko me ni doma, je velika prednost, saj ga lahko vodim in spremljam preko telefona in ko pridem domov, so tla čista, on pa lepo počiva v svojem “domu”.”

Gorka Berden je popolnoma navdušena nad robotskim sesalnikom iRobot Roomba i7+, ki si ga je dolgo želela.

Nad novim družinskim članom je navdušena tudi radijska voditeljica Taya Damjan. “iRobot Roombo smo doma takoj priklopili in mu našli mesto, kjer nas ne ovira in ima svoj “domek. Meni je vizualno izredno lep in eleganten, zvoki so prijetni, saj niti malo ni glasen med sesanjem. Najbolj je pa všeč hčerkici Niki, ki se z njim kar pogovarja, kot da je njena domača živalca,” je priznala Taya Damjan, ki pri Roombi obožuje dejstvo, da lahko v soboto dopoldne sedi s kavo v roki, ne dela nič, iRobot pa pridno sesa. “Glede na to, da res kvalitetno posesa tudi tepihe,  je postal moj najljubši hišni pomočnik.”

Radijska voditeljica Taya Damjan robotskega sesalnika iRobot Roomba i7+ ne zamenja za nič na svetu.

Tudi voditeljica in podjetnica Pia Pustovrh je bila v trenutku očarana nad robotskim sesalnikom. “Vsaka pomoč v gospodinjstvu je dobrodošla. Ko so pri hiši otroci in živali, je sesanje z Roombo na sporedu vsak dan. Je priden in natančen, posesa brez da bi prej jamral pol ure, kako se mu ne da. (smeh) Najlepše pa je to, da so z njim minimalne skrbi, saj se sam tudi prazni na čistilni postaji in me o vsem obvešča na mobilnik. To je že moj drugi asistent iz družine iRobot, je manj hrupen kot običajen sesalec, zato ga tudi moj pes lažje prenaša. Sesanje je pri nas doma zdaj najljubše opravilo,” je v smehu priznala Pia.

Med tem ko iRobot Roomba i7+ dela, si Pia Pustovrh končno lahko privošči trenutke zase.

Foto: Anže Krže in osebni arhiv Pie Pustovrh