Glavne igralke serije Drzna dekleta so prave prijateljice

Drzna dekleta komentirala 3. sezono.

Oktober nam prinaša številne vrhunske serije, med katerimi so se s tretjo sezono 1. oktobra na TV kanal FOX Life vrnila tudi priljubljena Drzna dekleta Kat, Jane in Sutton, ki so del vplivne ženske revije Scarlet Magazine. Serija je posneta po življenju nekdanje glavne urednice revije Cosmopolitan Joanne Coles, zaradi česar je še toliko bolj zanimiva. Kaj nam torej prinaša tretja sezona serije Drzna dekleta so v oddaji Entertainment Tonight komentirale kar glavne igralke, Aisha Dee, Katie Stevens in Meghann Fahy.

View this post on Instagram

Cheers to the ones who match our type of weird. #TheBoldType

A post shared by The Bold Type (@theboldtypetv) on

Aisha Dee, ki jo iz serije poznamo kot Kat Edison je dejala, da so dekleta v prvi sezoni serije predvsem odraščala in ugotavljala česa si želijo, v drugi sezoni so si to preprosto vzele, v tretji pa skušajo ugotoviti, kaj z dobljenim početi. ”Kat se mora sprijazniti, da je samska, obe prijateljici imata fanta, vseeno pa si vzameta čas zanjo, kar ji ogromno pomeni, vseeno pa potrebuje nekoga, s katerim se bo družila zvečer.”

View this post on Instagram

Kat’s strength continues to blow us away. _______ #ThrowbackThursday to Season 1 of #TheBoldType.

A post shared by The Bold Type (@theboldtypetv) on

Katie Stevens, ki jo gledamo v vlogi Jane Sloan, je dodala, da se v tretji sezoni dekleta soočajo s pomembnimi življenjskimi spremembami, kot je skupno življenje s partnerjem ter usklajevanjem časa za druženje s prijateljicami. ”Jane je v zadnjem delu druge sezone sprejela pomembno odločitev, s katero je v tretji sezoni nadvse zadovoljna. Super jo je videti rečno v razmerju. Povsem drugače, kot v pretekli sezoni, ko je s težavo kogarkoli spustila blizu. Prav tako se Jane sooča s težavami s plodnostjo. Preko te vloge sem se tudi sama zelo veliko naučila. Sedaj vem katera vprašanja postaviti zdravniku, veliko več vem o plodnosti in ženskih hormonih. Prav tako se ne bojim zdravnikovih odgovorov. Znanje mi daje moč.”

View this post on Instagram

Drop it like Jane on this #NationalDanceDay.

A post shared by The Bold Type (@theboldtypetv) on

Meghan Fahy je povsem navdušena nad vlogo Sutton Brady, ki se v tretji sezoni odloči za selitev k fantu Richardu. ”Pretekli dve sezoni je bilo njuno razmerje skrivno, zato ju je toliko lepše videti skupaj na večerji. Vsekakor pa bomo spremljali posledice, ki jih bo razkritje njunega razmerja povleklo za seboj.” Zanj vsa tri dekleta pravijo, da je izjemno čeden. Meghan v smehu doda: ”Pa tudi zelo zelo nadarjen, seveda.’’

View this post on Instagram

We heard tequila tastes better at 11am. #TheBoldType

A post shared by The Bold Type (@theboldtypetv) on

Foto: Instagram