Butični hotel Sunrose 7: Preživite najdaljšo noč v letu v stilu

Butični hotel Sunrose 7 za novo leto 2024 vabi na praznovanje najdaljše noči v letu v svoj objem.

Novoletni paket v Bohinju so oblikovali z mislijo na izvrstno kulinariko, občutkom za zdravje, potešitev sle po razvajanju v wellnessu ter pozornostjo do vas.

Vabimo vas, da silvestrski večer preživite v nagrajenem butičnem hotelu v idiličnem Bohinju. Naj bo veter, dež ali sneg (mi upamo na slednjega!), v našem prijaznem objemu se boste počutili domačno in prijetno. Skupaj bomo nazdravili minulim zmagam in novim izzivom ter se greli pred kaminom ob preštevanju snežink.

Vrhunska kulinarika predane ekipe bo zapeljala vaše brbončice na nepozaben ples pristnih okusov, vrhunsko vino pa bo pobožalo vaše grlo in vas zazibalo novemu letu naproti v objemu vaših najdražjih in najbližjih.

Novoletna večerja Bohinj

Butični hotel Sunrose 7 blesti po dobri energiji. Gosti in obiskovalci se navdušujejo nad ambientom, prav vsi pa si zadovoljnjo brundajo med uživanjem jedi in pohvalijo odlično kulinariko ter prijazno postrežbo.

Prav zato bodo na silvestrski večer z našimi kuharskimi mojstri in uglajeno postrežbo gostom pričarali silvestrsko kulinarično poslastico: 6-hodni silvestrski meni z zaključnim sladkim presenečenjem ob polnoči!

Ob večerji je na voljo ob doplačilu tudi vrhunska vinska spremljava, ki jo pripravi in gostom predstavi hišni sommelier.

Sunrose 7 rezervacijo za novoletno praznovanje lahko naredite TUKAJ.