Skočite na vlak navdušenja nad prepogljivimi telefoni!

V zadnjih nekaj letih smo bili priča izjemni preobrazbi na področju pametnih telefonov, pri čemer so v ospredje stopile prepogljive naprave.

Ta trend je v svet pametnih telefonov prinesel svež veter in uporabnikom ponuja harmonično mešanico vrhunske tehnologije in estetskega oblikovanja. Med pionirji te prepogljive revolucije sta se izkazala Samsung Galaxy Z Flip in Galaxy Z Fold pametna telefona, ki sta preoblikovala način, kako dojemamo mobilne naprave in kako z njim upravljamo. Zdaj je tu že peta generacija.

Galaxy Z Flip5 – večji zaslon za več dejavnosti

Predstavljajte si pametni telefon, ki se brez težav prilega vaši dlani in brez težav zdrsne v vaš žep ali torbico. Galaxy Z Flip5 zmore prav to. Naprava je skrbno zasnovana tako, da je kompaktna in prenosna ter uporabnikom zagotavlja udoben oprijem. Pozornost do podrobnosti je vidna v njeni zasnovi, ki omogoča brezhibno in udobno uporabniško izkušnjo.

Vendar ne gre le za obliko, temveč tudi za funkcionalnost. Galaxy Z Flip5 se ponaša s pametno vgrajenim večjim, 8,6 centimetrskim, zunanjim zaslonom, ki omogoča enostavno prepogibanje in pospravljanje v žep, hkrati pa ponuja tudi priročen ogled obvestil in bistvenih informacij. Le-ta poveča vizualno privlačnost naprave in izboljša navigacijo ter interakcijo, saj odpravlja potrebo po nenehnem odpiranju telefona. Ta filozofija oblikovanja se razteza na vse vidike, zaradi česar so dejavnosti, kot so fotografiranje in video klici, bolj priročne in prijetne.

Z Galaxy Z Flip5 je Samsung izpopolnil izkušnjo prepogljive naprave. Tanek tečaj, prečiščeni robovi, hrbtna stran iz matiranega stekla, bogata s kontrastom, in sijajni kovinski okvirji prispevajo k oblikovanju brez primere. Naprava se ne prilega le udobno v roko, temveč tudi povzdigne vaš slog. Na voljo je v štirih trendi barvah, ki bodo zagotovo popestrile vaš izgled: mentol zeleni, kremni, sivki in grafitni barvi.

Izkušnja s fotoaparatom je še en vidik, kjer Galaxy Z Flip5 blesti. Ponuja najboljšo izkušnjo selfijev na pametnem telefonu Galaxy doslej, saj omogoča upravljanje s telefonom z zajemanje bolj oddaljenih selfijev z uro Galaxy Watch ali ustvarjanje ustvarjalnih posnetkov neposredno z zunanjega zaslona v prepogljivem načinu.

Z vidika zmogljivosti Galaxy Z Flip5 ne razočara. Poganja ga mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy, zato ponuja bolj gladko grafiko, hitrejšo obdelavo umetne inteligence in izboljšano učinkovitost baterije.

Ko govorimo o vzdržljivosti baterije, se Galaxy Z Flip5 ponaša z baterijo s kapaciteto 3700 mAh, ki jo poganja učinkovit procesor. Ta kombinacija omogoča daljše gledanje filmov in igranje mobilnih iger.

Galaxy Z Fold5 – doživetje velikega zaslona

Vstopite v Galaxy Z Fold5 napravo, ki vdihuje življenje konceptu velikega prepogljivega zaslona. Naprava Galaxy Z Fold5, ki je zgrajena na podlagi vsakodnevnih dejanj prepogibanja, kot je odpiranje knjige ali denarnice, omogoča naravno in intuitivno uporabniško izkušnjo.

Samsung domiselna zasnova se osredotoča na zagotavljanje uporabnosti z eno roko in udobno celozaslonsko izkušnjo. Velikost in razmerje stranic naprave sta bila optimizirana za uporabo z eno roko kot tudi z obema rokama, kar uporabnikom omogoča udobnosti upravljanja in večopravilnost.

Galaxy Z Fold5 je tanjši, lažji in kompaktnejši od svojih predhodnikov, saj se ponaša z debelino 6,1 milimetrov in tehta devet gramov manj. Ta izjemna zasnova usklajuje estetiko in funkcionalnost, kar še dodatno poudarja prepogljiv tečaj, zaradi česar je konstrukcija elegantno simetrična in na voljo v treh očarljivih barvah – fantomsko črni, kremni in novi edinstveni ledeno modri.

Prenovljeni zložljivi tečaj na 19,3 centimetrskem zaslonu zagotavlja boljši oprijem ter omogoča prilagajanje različnim vsebinam in opravilom. Z lahkoto lahko opravljate več opravil, saj lahko hkrati odprete do tri okna. Dodatek pisalo S Pen pa še dodatno poveča produktivnost in napravo spremeni v zmogljivo orodje za ustvarjalnost in učinkovitost.

Zasnova z dvema zaslonoma v kombinaciji z naprednimi zmogljivostmi fotoaparata spremeni vaš telefon v mobilni studio s 30-kratno prostorsko povečavo. Funkciji Dual Preview in Expert RAW zagotavljata ustvarjalno svobodo brez primere in vam omogočata natančno zajemanje, ponovno zajemanje, povečevanje in urejanje.

Telefon je opremljen z baterijo veliko 4400 mAh , ki zagotavlja, da boste imeli energijo ves dan, trajen okvir Armor Aluminum in dvodelni zložljivi tečaj pa zagotavljata robustnost in dolgo življenjsko dobo.

Sprejmite prihodnost prilagodljivosti

V svetu, kjer tehnologija nenehno oblikuje naša življenja, je prihodnost resnično prilagodljiva. Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 sta si z brezhibnim povezovanjem inovacij, udobja in elegance izborila posebno mesto. Ti napravi poosebljata Samsung zavezo, da na novo opredeli izkušnjo s pametnimi telefoni in uporabnikom omogoči raznoliko izbiro naprav, ki ustrezajo njihovemu edinstvenemu življenjskemu slogu. Zakaj torej čakati? Pridružite se revoluciji prepogljivih telefonov še danes in izkusite prihodnost v svojih rokah!

Telefon serije Galaxy Z serije lahko sedaj že kupite v redni prodaji

Od 11. avgusta sta telefona na voljo v redni prodaji v Sloveniji. Za nakup Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 je ob začetku prodaje na voljo tudi posebna prodajna ponudba v kateri lahko kupci telefonov prihranijo do 150 EUR. Akcija traja od 11. do 27. avgusta 2023, več o njej pa najdete na zgornjih povezavah posameznega telefona.

Aktivno življenje brez pametne ure? Ne obstaja.

V vrvežu sodobnega življenja sta ohranjanje povezanosti in zdravega življenjskega sloga bistvenega pomena. Zato sta Samsung pametni uri Galaxy Watch6 in Watch6 Classic več kot le ura; sta vrata v polno, zdravo in aktivno življenje.

Pomembne so majhne stvari in nova serija ur Galaxy Watch6 je mojstrsko izdelana tako, da je stalen vir motivacije. Postane vaš osebni trener za dobro počutje, ki vas opomni, da naredite dodaten korak, ali vas opomni, da si vzamete trenutek za dihanje. Z vsako interakcijo vas ura Galaxy Watch6 spodbuja, da postanete najboljša različica sebe, da vsak trenutek šteje in da pripravite teren za bolj aktivno in izpolnjujoče življenje.

Za popoln ekosistem so tu še izjemni tablični računalniki 

Samsung vam ponuja tudi novo Galaxy Tab S9 serijo tabličnih računalnikov, ki prinašajo močan in večji zaslon, ki je idealen za gledanje vsebin ter za delo ali študij na poti. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate. Z udobno in praktično obliko postanejo nepogrešljivo orodje za vse družinske člane, saj vsakdo lahko najde svoj način uporabe.

S temi tabličnimi računalniki dobite tudi družinsko skupno pametno napravo, ki je kot nalašč za deljenje in povezovanje z vašimi najbližjimi. Ne glede na to, ali želite uživati v filmih s svojimi otroki ali sodelovati na spletnih sestankih s kolegi, so Galaxy Tab S9 tablični računalniki zanesljivi sopotniki v vsakdanjem življenju.

Tudi ure Galaxy Watch6 serije in tablični računalniki  Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ter Galaxy Tab S9 Ultra so že na voljo v redni prodaji.