Samsung Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic: Navdihuje vaš najboljši jaz, podnevi in ponoči

Nova Galaxy Watch6 serija zagotavlja personalizirane zdravstvene napotke, namensko nadgradnjo oblikovanja in izboljšano mobilno izkušnjo.

Podjetje Samsung Electronics je predstavilo novi uri Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic, ki sta zasnovani tako, da uporabnikom pomagata pri oblikovanju bolj zdravih navad za vsak dan in vsako noč. Serija Galaxy Watch6 združuje celostno zdravstveno ponudbo in visoko zmogljivost v prefinjenem in elegantnem dizajnu, ki se ponaša s tanjšim okvirjem, večjim in bolj živahnim zaslonom ter bolj interaktivnim uporabniškim vmesnikom Oba modela uporabnikom omogočata tudi dostop do večjega nabora vsestranskih številčnic in novih možnosti paščkov, ki jim omogočajo, da izpolnijo svoje zastavljene cilje.

“Z novima urama Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic uresničujemo svojo zavezo, da bomo demokratizirali napredna orodja za spremljanje zdravja, saj zdaj nudimo lažji dostop kar z zapestja,” je dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience pri podjetju Samsung Electronics. “Samsung zagotavlja nove in priročne načine, ki uporabnikom pomagajo razumeti in sprejeti ukrepe za boljše zdravje in dobro počutje vsak dan in vsako noč, od nasvetov o spanju in telesni pripravljenosti do informacij o prehrani.”

Uporabniku prilagojene smernice za bolj zdravo življenje – začenši s spanjem

Galaxy Watch6 serija ponuja pomembne informacije, ki lahko vodijo k pozitivnim spremembam 24 ur na dan in ponuja prilagojene ter uporabne nasvete, namige in spodbude. Ker se Samsung zaveda, da se boljše zdravje začne z boljšim spanjem, pomaga uporabnikom optimizirati noč na enak način, kot optimizira dan in se osredotoča na tri ključne elemente boljšega spanja: razumevanje osebnih vzorcev spanja, oblikovanje boljših navad in vzpostavitev spanju prijaznega okolja.

Na podlagi vrhunskih funkcionalnosti za spanje in dobro počutje ura Galaxy Watch6 zdaj ponuja poglobljeno analizo ocene spanja (Sleep Score Factors) – skupni čas spanja, cikel spanja, čas budnosti in telesno ter duševno regeneracijo, ki uporabnikom pomaga razumeti kakovost spanja vsako noč. Bolj osebno prilagojene informacije o spanju (Sleep Messages), ki so bile razvite skupaj z Nacionalno fundacijo za spanje, uporabnikom vsako jutro zagotavljajo tudi podrobne povratne informacije o kakovosti njihovega spanja. Poleg tega ura Galaxy Watch6 ponuja funkcijo Sleep Consistency, ki prikazuje, kako dosledna sta čas spanja in budnost uporabnika ter informacije o tipu spanja, ki jih ponazarjajo različni simboli Sleep Animal.

Izboljšana funkcija Sleep Coaching uporabnikom omogoča, da izkoristijo informacije o spanju s prilagojenimi navodili, nasveti in opomniki, ki so na voljo tako na zapestju kot na povezanem pametnem telefonu. Ko je čas za spanje, lahko ura Galaxy Watch6 pomaga vzpostaviti popolno okolje za spanje, tako da samodejno spremeni nastavitve povezane domače elektronike ter vklopi način spanja (Sleep mode) na uporabnikovi uri in telefonu, utiša obvestila, zatemni zaslone in celo aktivira nevidni infrardeči senzor LED na uri, da zagotovi dragocene zdravstvene informacije brez dodatnih svetlobnih motenj.

Fitnes funkcije so še bolj prilagojene, da bi uporabnike motivirale na njihovem potovanju. Funkcija, ki meri sestavo telesa Body Composition, s ključnimi telesnimi meritvami, kot so skeletne mišice, stopnja bazalnega metabolizma, delež vode in maščobe v telesu, zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega telesa in telesne pripravljenosti ter ponuja prilagojen pristop za določanje ciljev, spremljanje napredka in vodenje s pomočjo prilagojenih nasvetov o telesni pripravljenosti in odslej tudi prehrani prek novega partnerstva s podjetjem Whisk.

Nova funkcija Personalized Heart Rate Zone analizira telesne zmogljivosti posameznika in določi pet optimalnih stopenj intenzivnosti teka, da bi uporabnikom pomagala določiti lastne cilje glede na njihove sposobnosti – od kurjenja maščob do visoko intenzivne vadbe. Poleg več kot 100 obstoječih sledilnikov vadbe je tu še na novo dodana funkcija Track Run, ki beleži uporabnikov tek na progi, medtem ko funkcija Custom Workout uporabnikom omogoča, da sestavijo in spremljajo svojo prilagojeno vadbeno rutino.

Prefinjeno, popolnoma vaše oblikovanje

Galaxy Watch6 serija izboljšuje izkušnjo nošenja in ponuja popolnoma nove modele, ki zagotavljajo boljši pregled, večjo moč in širši nabor bolj prilagodljivih in udobnejših možnosti.

Branje in pisanje je lažje na 20 % večjem zaslonu, ki prikazuje več besedila in ima večjo tipkovnico pri tem pa ohranja udobno velikost. Živahnejši zaslon z višjo ločljivostjo se ponaša z največjo svetlostjo 2000 nitov in funkcijo prilagoditve svetlosti zaslona Always On Display, ki uporabnikom omogoča, da vidijo in naredijo več tudi pri močni sončni svetlobi. Naprava Galaxy Watch6, ki jo poganjata izboljšani procesor in pomnilnik, omogoča bolj gladko in hitrejšo interakcijo.

Razpoložljivost in posebna ponudba ob prednaročilu

Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic sta na voljo za prednaročilo v Sloveniji pri pooblaščenih partnerjih Samsung. Ob prednaročilu pametne ure Galaxy Watch6 ali Watch6 Classic prejmete v dar brezžične slušalke Galaxy Buds2. Za več informacij o promociji obiščite povezavo.

Na slovenskem trgu bosta napravi na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 419 EUR za Galaxy Watch6 Classic in 319 EUR za Galaxy Watch6.