Sam’s Fever 20. avgusta v AVDITORIJU PORTOROŽ: To bo popoln glasbeni spektakel v poklon kralju rock’n’rolla!

Skupina Sam's Fever, ki velja za enega najboljših interpretov Elvisove glasbe, bo 20. avgusta, ob svoji 10. obletnici delovanja, nastopila v Avditoriju Portorož.

Skupina Sam’s Fever, ki velja za enega najboljših interpretov Elvisove glasbe, bo 20. avgusta, ob svoji 10. obletnici delovanja, nastopila v Avditoriju Portorož in se s koncertom I REMEMBER ELVIS poklonila kralju rock’n’rolla. Samuel Hudl, vodilni član skupine pravi, da bo to zagotovo izjemno glasbeno doživetje, ki ga ne gre zamuditi.

Letos mineva 45 let od smrti Elvisa Presleyja in 10 let odkar je nastala skupina Sam’s Fever. “Ob takšnih prelomnih dogodkih, ob dveh izjemnih obletnicah, ki sta nam pustili pečat, smo se odločili, da se poklonimo velikemu kralju s koncertom, ki nosi preprost naslov I remember Elvis. Celotni večer bo obarvan v stilu obdobja, v katerem je Elvis deloval, tako glasbeno, kakor tudi stilsko,” je razkril Samuel Hudl, ki koncert že nestrpno pričakuje.

Izjemen večer hitov in glasbenih presenečenj
Na odru portoroškega Avditorija bodo tako 20. avgusta v velikem slogu zadonele Elvisove pesmi, med njimi pa bodo zagotovo tudi That’s All Right Mama, Suspicious Minds in I Just Can’t Help Believin’. “Seveda pa smo dodali v naš repertoar tudi nekaj manj znanih Elvisovih oziroma pesmi, za katere mnogi niti ne vedo, da jih je prepeval.

V poklon Elvisu na odru tudi zveneča imena slovenske estrade

V Avditoriju pa se bodo 20. avgusta skupini Sam’s Fever pridružila tudi zveneča imena iz sveta glasbe. Skupaj z njimi bodo na odru nastopili Iztok Gustinčič, radijski voditelj in moderator, ki nas bo popeljal v izjemen nostalgičen večer in zagotovo svojemu nastopu dodal še nekaj več.

Na odru pa bo v objemu skupine Sam’s Fever nastopil tudi postavni pevec in maneken Matjaž Kumelj, ki ga dobro poznamo iz slovenskih odrov, oddaje Znan obraz ima svoj glas, muzikala Mamma Mia, glavne vloge v Briljantini in številnih pesmih, s katerimi vedno znova ogreva slovenska srca.

To pa še ni vse!
Poleg izjemnih imen in pesmi, ki preprosto ogrejejo srce, pa bo na oder v spremljavi skupine Sam’s Fever stopil tudi sin izjemne pevke Nuše Derenda, Matevž Derenda, ki si ga je slovensko občinstvo najbolj zapomnilo po nastopih v oddajah Znan obraz ima svoj glas in Slovenija ima talent ter kot člana zasedbe muzikla Vesna. Matevž je sicer tudi član skupine Booom!, s katero skupaj še z dvema članoma, osvaja številna slovenska najstniška srca.

NE ZAMUDITE!
20. AVGUST 2022 OB 20.30. URI, AVDITORIJ PORTOROŽ
KONCERT: I REMEMBER ELVIS
Ne zamudite fenomenalnega koncerta v Avditoriju Portorož v soboto, 20. avgusta 2022, kjer bo skupina Sam’s Fever nastopila ob 45. obletnici smrti kralja rock’n’rolla z naslovom I remember Elvis. Za težko pričakovani koncert lahko vstopnice že kupite na prodajnih mestih Eventima ali Avditorija Portorož.