Samo ljubitelji družbenih omrežij vedo, kako priljubljeni so ti pametni telefoni

V svetu, ki ga poganjajo družbeni mediji, so pametni telefoni postali podaljšek nas samih.

Niso le komunikacijske naprave, temveč tudi močna orodja, ki zajemajo in delijo naše najbolj nepozabne trenutke. Za tiste, ki so navdušeni nad družbenimi mediji in želijo telefon, ki lahko sledi njihovemu pestremu življenjskemu slogu, je Samsung predstavil dve izjemni napravi – Samsung Galaxy A54 5G ter Samsung Galaxy A34 5G. Ta pametna telefona prinašata vrhunske kamere in funkcije, ki zagotavljajo izjemno kakovost fotografij ter videoposnetkov, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih. Potopimo se v svet teh telefonov in raziščimo doživetja, ki jih ponujata.

Fotografije, ki navdušujejo

Ko gre za zajemanje osupljivih slik, Samsung Galaxy A54 5G in Samsung Galaxy A34 5G izstopata iz množice. Telefona sta opremljena z najsodobnejšo tehnologijo Nightography, ki jo podpira umetna inteligenca, zato lahko zajemata jasne, podrobne in živahne slike tudi v razmerah s šibko svetlobo. Ko sonce zaide in pade tema, bo vaša vsebina še bolj zasijala, zahvaljujoč neverjetnim zmožnostim kamere teh naprav. Ne glede na to, ali raziskujete živahni mestni vrvež ali se podajate v mirno lepoto narave, ti pametni telefoni zagotavljajo, da bodo vaši trenutki lepo ohranjeni ne glede na svetlobne razmere.

Vendar ne gre le za zajemanje fotografij. Za tiste, ki svoje vsakodnevne aktivnosti radi dokumentirajo z videoposnetki, Samsung Galaxy A54 5G in Samsung Galaxy A34 5G ponujata neprimerljivo jasnost videoposnetkov. Poslovite se od tresočih in zamegljenih posnetkov z izboljšanima funkcijama optične stabilizacije slike (OIS) in video digitalne stabilizacije slike (VDIS). Ta pametna telefona zagotavljata, da je vsak posnetek, ki ga posnamete, gladek, jasen in neverjetno poglobljen. Poleg tega so te naprave opremljene z izboljšanimi orodji za urejanje fotografij, ki vam omogočajo, da vsebino prilagodite in nadgradite do popolnosti za največje možno število všečkov na družbenih omrežij. Z možnostjo odstranjevanja neželenih senc in odsevov bo vsaka slika, ki jo boste delili med prijatelje, brezhibno pripovedovala vašo edinstveno zgodbo.

Vaši selfiji bodo izstopali

Spregovorimo o selfijih. So način, kako izrazimo svoje razpoloženje, pokažemo svoj stil in delimo svoje trenutke s svetom. Sprednja kamera v telefonu Galaxy A54 5G si zasluži posebno omembo. Z impresivno ločljivostjo 32 MP zajame osupljive podrobnosti, kar vam omogoča visoko kakovostne video klice in deljenje svojih dogodivščin s prijatelji in bližnjimi v realnem času. Predstavljajte si, da pokažete utrinke s petkove zabave ali delite vaše kosilo v kristalno čistih video pogovorih. Galaxy A54 5G poskrbi, da vaša osebnost in čustva zasijejo v vsakem selfiju in videoklicu, zaradi česar je vsaka interakcija nepozabna izkušnja.

Seveda vse te neverjetne fotografije in videoposnetki potrebujejo zaslon, ki jim bo kos. Samsung razume to potrebo in je oba telefona iz serije Galaxy A opremil z živahnima zaslonoma, ki sijeta tudi ob močnem soncu. Galaxy A54 5G se ponaša s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) zaslonom FHD+ Infinity Display O, medtem ko ima Galaxy A34 5G nekoliko večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) zaslon Super AMOLED. Ta zaslona zagotavljata odlično vidljivost in poglobljeno izkušnjo gledanja, tako da lahko podoživite svoje pustolovščine v vsej njihovi veličini. Ne glede na to, ali se pomikate po galeriji fotografij ali gledate očarljiv videoposnetek, kakovost zaslona teh pametnih telefonov poskrbi, da izstopa vsaka podrobnost in zaživi vsaka barva.

Za tiste, ki živijo energičen življenjski slog in so nenehno na poti, je življenjska doba baterije ključni dejavnik, ki ga je treba upoštevati. Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G sta opremljena z zmogljivo baterijo, ki lahko sledi vašim dogodivščinam. Z izjemno zmogljivostjo baterije 5.000 miliamperskih ur (tipično) lahko ta telefona zlahka zdržita več kot dva dni z enim polnjenjem.

Ste pripravljeni na svež val vsebine?

Za vas imamo odlično ponudbo, ki vam bo omogočila shranjevanje vaših najboljših trenutkov! Za vse, ki ste ali še boste kupili Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, je na voljo posebna darilo – šestmesečna brezplačna preizkusna različica Microsoft 365 Basic OneDrive s kar 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku! S tem darilom boste imeli dovolj prostora, da shranite vse svoje čudovite fotografije, posnetke in spomine. Ponudba velja od 22. 3. 2023 do 31. 12. 2023!

Poleg tega vam ponujamo še eno neprecenljivo doživetje! Za vse, ki kupite in aktivirate Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G, imamo pripravljeno posebno ponudbo, kjer lahko izkoristite dvomesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium.

S tem preizkusom boste lahko uživali v priljubljenih videoposnetkih brez oglasov, kjerkoli in kadarkoli. Ta posebna ponudba je na voljo od 22. 3. 2023 do 2. 4. 2024.