Preizkusili smo mojstra fotografije: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Preverite, kaj menimo o prvi uporabniški izkušnji.

Xiaomi predstavlja izjemno serijo Redmi Note 12, ki smo jo imeli priložnost preizkusiti tudi mi.

Zakaj ga imenujejo ‘MOJSTER FOTOGRAFIJE’?

Telefon ima dostopno ceno, hkrati pa vsebuje nekaj visoko zmogljivih specifikacij. Najbolj zanimiva lastnost je vključitev primarne kamere z ločljivostjo 200MP, zelo podobne tisti na dragemu telefonu Samsung Galaxy S23 Ultra.

Zadnji del telefona ima svilnato gladko površino z nežno zaobljenimi robovi, kar se odlično prilega v roko. Okoli robov je aluminijast okvir, ki vodi do ravne plošče, prevlečene s Corning Gorilla Glass 5.

Bralnik prstnih odtisov je nameščen na gumbu za vklop na desni strani telefona poleg gumba za glasnost. Na vrhu je priključek za slušalke. Zaslon je velikosti 6,67 inčev in ima 120Hz osveževalno frekvenco. Zaslon je ravne oblike, kar pomeni, da ni nenavadnih odsevov na robovih in manj je naključnih dotikov.

Zvočniki so precej impresivni, s čistočo in dobro ravnijo glasnosti. Telefon deluje skoraj enako kot vrhunski telefon pri vsakodnevnih opravilih, čeprav se pri igranju iger vidi razlika v zmogljivosti.

Baterija zdrži dovolj dolgo za naše potrebe, polnjenje pa je izjemno hitro zaradi priloženega 120W polnilnika. Tukaj je Xiaomi brez konkurence in ima pri polnjenju telefona absolutno prednost pred vsemi.

Navdušenje nad kamerami

Glavna kamera ima ločljivost 200MP, kar zagotavlja dobro dinamično območje, naravno barvno reprodukcijo in oster detajl. Ostale kamere na telefonu so manj zanimive.

Širokokotna kamera je uporabna le v dobro osvetljenih okoliščinah, makro kamera pa ni uporabna. Privzeto se telefon uporablja za zajemanje fotografij s 12,5MP, vendar lahko prek aplikacije za kamero preklopite na načina Ultra HD s 50MP ali 200MP. Pri tem pa morate poskrbeti, da imate dovolj svetlobe.

Obe napravi imata svetel in živahen 120 Hz Flow AMOLED zaslon, ki podpira Dolby Vision in Dolby Atmos, s P-OLED prilagodljivimi materiali, ki omogočajo tanjše okvirje, kar zagotavlja vrhunsko in učinkovito vizualno izkušnjo.

Lahek in izjemno prilagodljiv

Čeprav je njegova površina steklena, kar njegov videz dvigne na premium raven, je težek samo 187g in z lahkoto konkurira vsem, ki imajo lažje materiale.

Ravno zaradi karakteristik je Xiaomi novi Redmi Note 12 Pro 5G poimenoval kot ‘Mojstra fotografije’ in mu namenil veliko pozornost v segment kupcev generacije Z.

Po IZJEMNI CENI bo na voljo v prednaročniški akciji, ki se bo začela 11. APRILA.

VEČ O PONUDBI NAJDETE NA TEM LINKU.

POSEBNA PONUDBA (11. DO 14. APRILA)

Posebna ponudba bo potekala od 11. do 14. aprila za naslednji napravi:

Redmi Note 12 Pro 5G (6 + 128 GB) s 70 € popusta (namesto 399 € bo 329 €)