Predstavljamo elegantno in popravljivo Nokio G42 s 5G

Zamenjajte baterijo, zaslon in vratca za polnjenje na napravi Nokia G42 s 5G s cenovno dostopnimi deli iz iFixita

HMD Global, lastnik blagovne znamke Nokia, danes napoveduje popolnoma nov telefon, ki ga je mogoče popraviti, Nokio G42 s 5G v vijolični barvi.

Če vam je telefon kdaj padel na tla, ste verjetno morali živeti z razpokanim zaslonom. Nokia G42 s 5G je zgrajena z zmožnostjo popravil QuickFix, tako da lahko sami zamenjate počene zaslone, zvita vrata za polnjenje in stare baterije. V sodelovanju z iFixit lahko Nokia G42 s 5G popravite z uporabo priročnih vodnikov po korakih za popravilo in cenovno dostopnih nadomestnih.

Prihaja v Barvi leta – 2023 Colour of the Year – Digital Lavender – Digital Lavender, ki so jo napovedali strokovnjaki za svetovne trende WSGN. Nokia G42 s 5G prihaja v So Purple barvi in ​​je naš prvi popravljivi pametni telefon s 5G povezljivostjo, tako da lahko snemate, delite, nakupujete, streamate, vse v svojem tempu. Poleg tega je narejena iz 65 % reciklirane zadnje platnice in pakirana v FSC® certificirano mešano embalažo.

Lars Silberbauer, direktor trženja HMD Global, domovine telefonov Nokia, je dejal: »Lahko rečemo, da ima Purple letos svoj velik trenutek. Ne le, da je Nokia G42 s 5G videti odlično, ampak je tudi nadaljevanje naše poti popravljivosti, ki je zdaj ključni del našega oblikovanja pametnih telefonov.«

Kyle Wiens, izvršni direktor, iFixit: »Navdušen sem, ko vidim, da naše partnerstvo s HMD Global obrne tok v korist samopopravljanja. Ne gre le za pridobivanje delov; gre za sejanje etike “naredi sam” med potrošniki in sporočanje, da je doba samopostrežnih popravil res pred nami.

Tako hitro

Dobiti odgovore. Podelite fotografije. Pregledujte, kupujte, delajte in igrajte se – kar bo za vas pomenilo biti na spletu. Povezljivost 5G, ki poganja mobilno platformo Qualcomm®Snapdragon™ 480+ 5G, vas hitro poveže, kamor želite. Z veliko pomnilnika, veliko prostora za shranjevanje in pametno optimizacijo ozadja lahko brez težav skačete iz ene aplikckije v drugo.

Tako jasno

Kamera s 50 milijoni slikovnih pik deluje z nekaterimi našimi najpametnejšimi orodji AI za slikanje za zajemanje jasnih posnetkov tudi v težjih pogojih. Portretni način postavi vašo točko ostrenja v središče pozornosti, medtem ko nočni način pomaga pri kakovostnih posnetkih po temi, ki si jih lahko vse ogledate na 6,56-palčnem zaslonu HD+. Z zajemom zvoka OZO 3D vaši videoposnetki zvenijo tako dobro, kot izgledajo.

Toliko baterije

Z neverjetno 3-dnevno življenjsko dobo baterije bo vaša baterija Nokia Shadow obdržala 80 % prvotne zmogljivosti po 800 polnih ciklih polnjenja – to je približno štiri leta polnjenja.

Tako vzdržljiva in varna

Kot vsi naši telefoni Nokia je tudi Nokia G42 s 5G izdelana tako, da traja in je bila strogo preizkušena glede vzdržljivosti pri vsakodnevnih udarcih. Prav tako ostaja posodobljena s tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev in dvema letoma nadgradenj OS.

Z Android™ 13 imate večji nadzor nad tem, do katerih informacij lahko in do katerih ne morejo dostopati aplikacije, vključno z določenimi fotografijami, videoposnetki in zgodovino odložišča. Z do tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev vas ne bo nič skrbelo zaradi “zastarele zaščite”.

Cene in razpoložljivost ter dodatna oprema

Nokia G42 s 5G v tej vijolični barvi bo dostopna v različici 6/128Gb za 259,00 € od avgusta dalje na Nokia.si

Svojemu telefonu Nokia G42 s 5G  lahko dodate dodatno zaščito s prozornim ovitkom. Izjemno tanek in lahek ovitek, izdelan iz 100 % recikliranih materialov z embalažo, ki jo je mogoče v celoti reciklirati, ne skrije dizajna vašega telefona. Na voljo na Nokia.com

Kompleti za izdelavo doma in nadomestni deli Nokia G42 s 5G so na voljo na iFixit.com.