Predstava Ljubezen gre skozi želodec na Vranskem

Na oder Kulturnega doma Vransko bodo v petek, 24. marca ponosno stopili: Urška Vučak Markež, Saša Klančnik in Maja Martina Merljak.

Na premierni uprizoritvi odlične komedije »Ljubezen gre skozi želodec« so namreč ustvarjalci predstave poželi bučen aplavz in številne pohvale za vrhunsko, iskreno in “resnično” komedijo. Polni pričakovanja, energije in novega zagona se pripravljajo na še eno predstavo, kjer nam bodo postregli s pravo mero smeha, hkrati pa poskrbeli, da bomo dvorano zapustili s krepkejšimi trebušnimi mišicami.

“Vesel sem vseh teh čudovitih odzivov, ki smo jih bili deležni po premierni uprizoritvi predstave. Tudi v bodoče si bomo prizadevali, da vam bo vedno lačna komedija – “Ljubezen gre skozi želodec” – postregla z zvrhano žlico humorja, večer pa začinila s hudomušnimi vsebinami, ki bodo risale nasmehe na obraze vseh željnih zabave in sprostitve”.
S temi besedami je na pot novim dogodivščinam svojo predstavo pospremil avtor in režiser Jernej Čampelj.

Ljubezen gre skozi želodec” je zgodba o odnosih ter o ljudeh, ki v življenje stopajo s pisano paleto čustev, vrednot in izkušenj. Vsak po svoje si obarvajo življenja, hkrati pa iščejo vzporednice in pravo pot do osebnega zadovoljstva.

V zgodbi spremljamo prigode simpatične, duhovite in čudovite Mete, ki jo upodablja Urška Vučak Markež. Meta je dokaz, da v življenju ne štejejo zgolj norme ter vsesplošni standardi, temveč tisto kar je pristno, iskreno in prihaja iz nas samih.

Maja Martina Merljak na odru upodablja kar tri ženske. Med seboj so si precej različne, hkrati pa si tako zelo podobne. Energične, nevrotične, duhovite in zabavne. Nakaj kar premorejo le ženske s karakterjem.

Kot edini moški lik pa se nam v komediji predstavi Saša Klančnik. Tokrat nastopav vlogi Bojana, ki je živi dokaz, da ni vse v mišicah.  S svojo karizmo, energijo in pozitivo se izkaže za precej očarljivega in drznega gospoda. Zanj se borita kar dve ženski.

Za srečo in zadovoljstvo v življenju ljudje resnično ne potrebujemo istih  stvari!

Vstopnice so na voljo TUKAJ.