Praznično: 5 korakov do sanjskega božičnega vzdušja

Čas je za božično klasiko.

December je tu, z njim pa praznično vzdušje. Mesta so že poskrbela, da se lahko sprehajamo po pravljično okrašenih ulicah, sedaj pa so na vrsti še naši domovi. Da bo december zares vesel in prijeten, na plano potegnite božične okraske. Predlagamo elegantne in nevtralne barve okraskov, ki bodo vaš dom spremenili v pravljično zimsko idilo. Da boste to dosegli, sledite spodnjim petim korakom.

1. Za prijetno in udobno vzdušje poskrbite z različnimi svečkami, ki bodo poskrbele za intimo. Okrogle nevtralne svečke bodo prava izbira za večerjo s prijatelji, dolge in elegantne pa za romantično večerjo v dvoje.
2. Z lučkami okrasite čim več kotičkov dnevne sobe. Ne pozabite na spalnico! Ni lepšega kot zaspati v pravljičnem soju lučk.
3. Okrasite dom z božičnimi drevesci v različnih velikostih in božičnimi zvezdami. Ne le da so drevesca čudovita, v vaš dom bodo prinesla pravo božično vzdušje.
4. Božične okraske, ki so letos še posebej priljubljeni v zlati barvi, kombinirajte s kosmatimi dekicami in ustvarite super očarljivo vzdušje. Poleg zlatih, so v trendu tudi rdeči. Čas je torej za sanjsko božično klasiko.
5. Prostor popestrite z okrasnimi blazinami v barvi božičnega drevesca. Imejte v mislih, da je letos še posebej priljubljen žamet.

Foto: Instagram, Daily Dream Decor