Pravi Božiček nikoli ne lenari

Za vas dela 365 dni na leto.

Kdo je #pravi Božiček? Je Božiček res prijazen starec z belo brado, ki rad lenari in dela samo en dan v letu? Ne. #Pravi Božiček za vas dela 365 dni na leto.

Pravi Božiček je naravnost divji. Ni samo rdeč ali zelen, temveč tudi moder, vijoličen in rožnat. V hišo ne pride skozi dimnik, najdete ga povsod naokoli. Zunaj. Ozrite se okrog sebe. Vse si oglejte z drugačne perspektive in videli boste, kako zelo nas razvaja. Zagledali boste na tisoče, na milijone daril vseh oblik, velikosti in barv.

Pravi božiček zares obstaja. Ima tudi pomočnike. Ampak bodite previdni. Menda vas lahko pičijo.

Pravi božiček je narava, ki nas vsak dan obdaruje z najbolj norimi darili.

Darilni komplet Žlahtna nega obraza (uniseks)

Paket vsebuje: Booster za nočno nego obraza Immortelle Reset, 30 ml, Žlahtna eterična vodica za obraz Immortelle, 200 ml, Žlahtna krema za obraz Immortelle, 50 ml, Rumena praznična darilna škatla.

Komplet Praznični karite za roke in telo (uniseks)

Paket vsebuje: Karitejevo olje za prhanje – OMEJENA IZDAJA, 250 ml, Karitejeva krema za roke za suho kožo – OMEJENA IZDAJA, 150 ml, Modra praznična darilna škatla.

Praznična krogla Česnjev cvet

Darilni kompleti po promocijskih cenah so na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si v decembru 2019.  Ponudba darilnih kompletov po promocijskih cenah velja od 1. do 31. 12. 2019 oziroma do konca zalog v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si. Ne velja za pravne osebe. Popusti, akcije in darila se izključujejo. Ne velja na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller.

Foto: L’Occitane