Poslastica za vaše ljubke hišne prijatelje: MR.PET prispel v Ljutomer!

V Ljutomeru se je odprl popolnoma nov prodajni raj za ljubitelje živali – Mr.Pet. Na dan svečane otvoritve je več kot štiristo strastnih lastnikov živali obiskalo trgovino. Nekateri so se odločili, da bodo povabili tudi svoje kosmate štirinožce, ki so se lahko razvajali in preizkušali vrhunske izdelke iz vrste Wolf Pack v pasji restavraciji.

Mr. Pet vam nudi vse, kar vaši ljubljenčki potrebujejo

Mr. Pet v Ljutomeru se nahaja na Kolodvorski ulici 24 in vam prinaša izjemno zadovoljstvo pri nakupovanju za vaše ljubljenčke. V izjemni trgovini boste našli raznolik nabor izdelkov, saj ponujamo več kot sto prestižnih znamk, ki zagotavljajo najvišjo kakovost nege in opreme za vaše živali. Poleg tega so na voljo tudi izjemno kakovostni prehranski izdelki.

Razkošje za vsako živalsko vrsto

Mr. Pet pa ne ponuja le bogate izbire izdelkov za vaše kosmate prijatelje – kužke in muce. V naši ponudbi se skriva širok spekter izdelkov za druge hišne ljubljenčke, kot so glodalci, ptice, ribe, kače in še mnogi drugi. Poleg tega boste v naši trgovini našli vse, kar potrebujete za akvaristiko in teraristiko.

Vabimo vas, da postanete del Kluba Mr. Pet

Pridružite se čudoviti družini Kluba Mr. Pet. Z včlanitvijo v to čarobno skupnost boste prejeli bonus na vašo kartico Mr. Pet ob vsakem nakupu. In kar je najbolje, članstvo je povsem brezplačno! Klub Mr. Pet že šteje več kot 100.000 navdušenih članov in vam ponuja množico ugodnosti.

Mr. Pet. Vse za vaše male živali.