POCO X5 Pro 5G Flash: posebna akcija danes

Ujemite novi POCO X5 Pro 5G mobitel po promocijski ceni za 329 EUR.

Nedavno predstavljena naprava POCO X5 Pro 5G je prispela na slovenski trg. Navdušenci mlade tehnološke znamke POCO jo boste lahko ekskluzivno našli 22. 2. po promocijski ceni 329 EUR na uradnih spletnih straneh Big Banga. 

POCO X5 Pro 5G: Zmagovalna kombinacija zaslona in kamere

POCO X5 Pro 5G je opremljen z osupljivim 6,6-palčnim zaslonom Flow AMOLED. Zaradi izjemno napredne tehnologije je mobilni telefon lahek in kompakten. Z debelino 7,9 milimetrov je to najtanjša naprava serije POCO X doslej.

Nov zaslon je obogaten tudi s frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar so barve bolj žive, prikaz pa bolj tekoč, kar omogoča še boljše snemanje videa, gledanje filmov ali brskanje po družbenih omrežjih. V zaslon je vgrajena tudi tehnologija PWM za zatemnitev ali povečanje svetlosti zaslona glede na okolje, v katerem se uporabnik nahaja. Fotografije in videi na napravi so obdelani v 100% DCI-P3 različici z 10-bitno barvno globino, medtem ko Dolby Vision poskrbi za še boljšo izkušnjo gledanja.

Za moč telefona gre zasluga naboru čipov Snapdragon 778G 5G z naprednim 6nm TSMC, ki na platformi AnTuTu dosega rezultat 545.093.

Ta konfiguracija omogoča sistemu kamere hitrejšo obdelavo fotografij in videoposnetkov kot prejšnji model. Končni rezultat je 41 % hitrejše nalaganje fotoaparata, 69 % hitrejše fotografiranje in 38 % hitrejše fotografiranje v nočnem načinu. Poleg tega procesor slikovnih signalov (ISP) doseže dva gigapiksla na sekundo, nabor čipov pa poskrbi, da je fotoaparat popolnoma napreden z integracijo najboljše zmogljivosti AI. Senzor 108 MP zagotavlja dostavo fotografij v ultra visoki ločljivosti tudi v temnem okolju, kamera pa podpira tudi snemanje 4K videa do 5,5 ur.

Za takšno vzdržljivost je zaslužna 5000 mAh baterija, ki s 67 W turbo polnjenjem doseže 30 % kapacitete v samo sedmih minutah.

Razpoložljivost izdelka:

POCO X5 Pro 5G je na voljo v črni barvi v eni različici pomnilnika:

6GB+128GB: Priporočena maloprodajna cena 379 EUR prek uradnih prodajnih kanalov e-trgovine.