Pet novih tehnoloških naprav za domačo zabavo, kuhanje in vsakodnevno vožnjo

Xiaomi izboljšuje pametno življenje z novo ponudbo izdelkov AIoT

Xiaomi je danes predstavil novo paleto izdelkov spletne platforme AIoT, ki izboljšujejo izkušnje uporabnikov na mnogih področjih vsakdanjega življenja. Popolnoma nove linije izdelkov vključujejo usmerjevalnik Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27 ”, električni skiro Mi Electric Scooter 3, brezžične slušalke Redmi Buds 3 Pro in pametni cvrtnik na vroč zrak Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Ti inovativni izdelki ponujajo pametnejše načine spodbujanja uporabnikov k aktivnostim na prostem ali izboljšanju življenjskega sloga za štirimi stenami, ne glede na to ali so na poti v službo, sedijo za pisalno mizo ali pa si pripravljajo hiter obrok v kuhinji. S temi inovativnimi tehnologijami Xiaomi zagotavlja bolj priročen, učinkovit in zdrav življenjski slog vsakemu posamezniku. Pametno življenje je sedaj dostopno čisto vsakemu.

Napajajte svoje pametno življenje z močno povezavo

Usmerjevalnik Mi Router AX9000: Najnovejši usmerjevalnik Mi Router AX9000 je zasnovan za hiperpovezani dom prihodnosti in predstavlja vozlišče za digitalno zabavo uporabnikov. Je prvi Xiaomijev tripasovni usmerjevalnik WI-FI 6, opremljen s šestjedrnim Qualcomm® Hexa-core procesorjem. Z enim 4GHz in dvema 5GHz pasovoma lahko ta vodilni izdelek zagotavlja neprekinjeno igralno izkušnjo, tudi v primeru hkratnega napajanja več povezanih pametnih naprav. Mi Router AX9000 doseže hitrosti do 8.354 Mb/s in z vrhunskim usmerjevalnikom zadovolji potrebe še tako zahtevnega igričarja ali pametnega lastnika domovanja. Usmerjevalnik omogoča
igranje na širokopasovni širini ali prenose ter hkratno pretočno predvajanje v živo v 4K brez prekinitev. V usmerjevalnik Mi Router AX9000 je vgrajena namenska antena AIoT za preprosto povezovanje in upravljanje omrežja na pametnih napravah v samo nekaj dotikih.

Mi 2K Gaming Monitor 27″: Ljubitelji iger bodo navdušeni tudi nad Xiaomijevim novim monitorjem za igranje iger Mi 2K, ki z ločljivostjo 2560 x 1440 QHD in hitrostjo osveževanja 165Hz igričarjem ponuja vrhunsko igralno izkušnjo. 27-palčni igralni monitor podpira nosilec VESA Display™ 400 s široko barvno pokritostjo 95% DCI-P3. Ta prinaša odlično svetilnost in živahen zaslon, ki projicira osupljive igralne grafike in ponuja izkušnjo profesionalne vizualne vsebine.

Sprejmite pametnejši in bolj zdrav način kuhanja

Cvrtnik na vroč zrak Mi Smart Air Fryer 3.5L: Pametni življenjski slog se začne v kuhinji. Cvrtnik na vroč zrak Mi Smart Air Fryer 3.5L je namenjen tistim, ki živijo hiter tempo,, vendar ne na račun zdravega načina življenja, saj postane s to napravo kuhanje preprosto in zdravo – in to brez dodajanja olja.

Cvrtnik na vroč zrak, ki je združljiv z aplikacijo Mi Home, lahko enostavno upravljate na daljavo in ga za popolno skuhan obrok nastavite v razponu med 40°C in 200 °C. Aplikacija ponuja tudi več kot 100 različnih receptov za vsakdanji navdih3.

To pa še ni vse. S cvrtnikom na vroč zrak Mi Smart Air Fryer 3.5L, lahko celo načrtujete kuhanie obrokov do 24 ur vnaprej. To odpira vrata neskončnim kuharskim možnostim, pa naj gre za fermentacijo jogurta ali dehidracijo hrane za hišne ljubljenčke. Če

nimate prostih rok lahko z glasovni ukazi, ki jih poganjata Google Assistant in Amazon Alexa, zaženete, zaustavite ali preverite preostali čas kuhanja4. Pregleden OLED zaslon vam omogoča tudi pogled na uro in temperaturo.

Dvignite vašo mobilnost na novo raven

Električni skiro Mi Electric Scooter 3: Xiaomijeve pametne rašitve ne izboljšujejo samo življenja znotraj štirih sten, pač pa tudi zunaj vašega domovanja. Xiaomi se ponaša z več kot 4.000.000 dobavljenih električnih skirojev po vsem svetu5.

Električni skiro Mi Electric Scooter 3 je najnovejši v vrsti elegantnih mestnih spremljevalcev, ki prinaša izboljšano in predvsem varno izkušnjo vožnje po mestnih ulicah. Na voljo je v onyx črni in gravity sivi barvi. Skiro odlikuje tudi izjemno praktično ohišje iz lahkih materialov ter nadgrajena tristopenjska zložljiva zasnova, zaradi česar je njegovo prenašanje udobno. Lahko ga tudi preprosto zložite in shranite v prtljažnik avtomobila ali pa ga vzamete na avtobus ali vlak.

Mi Electric Scooter 3 se ponaša s 600W motorjem, ki doseže hitrost do 25km/h, tako da med kratkimi potovanji po mestu enostavno drsi po vseh pobočjih ali neravninah. Ima pa tudi nove varnostne funkcije. Te vključujejo E-ABS regenerativni protiblokirni zavorni sistem in novo zadnjo dvojno kolutno zavoro.


Slušalke Redmi Buds 3 Pro: Poleg skiroja so brezžične slušalke Redmi Buds 3 Pro popoln spremeljevalec na poti, saj prinašajo izjemno zvočno izkušnjo s tehnologijo, ki utiša vse okoliške zvoke in senzorjem prosojnosti, ki omogoča, da slišimo zvoke iz okolice, tudi ko imamo slušalke v ušesu.

Slušalke so opremljene s tehnoligijo Bluetooth 5.2 za stabilno povezljivost z dvema napravama, kar pomeni, da lahko preprosto preklopite z gledanja videoposnetka na prenosnem računalniku na klic v pametnem telefonu.

Ko ste na poti, slušalke Redmi Buds 3 Pro zagotavljajo do 6 ur uporabe samo z ušesnimi čepki ali pa do 28 ur predvajanja, ko jih napolnite na priloženi polnilni postaji. S samo 10-minutnim polnjenjem dobite dovolj energije za do 3 ure predvajanja glasbe7. Slušalke Redmi Buds 3 Pro podpirajo tudi brezžično polnjenje.