Pet najlepših hotelov na Hrvaškem

Hrvaška je čudovita destinacija s številnimi privlačnostmi, med katerimi so tudi razkošni hoteli.

Tokrat predstavljamo pet najlepših hotelov na Hrvaškem, ki združujejo vrhunsko udobje, razkošje in nepozabno doživetje za svoje goste.

 1. Hotel Excelsior, Dubrovnik
  Hotel Excelsior se nahaja v samem srcu Dubrovnika, obdan z edinstvenim obzidjem in s čudovitim pogledom na Jadransko morje. Ta ikoničen hotel že dolgo časa gosti številne znane osebnosti in ponuja brezhibno storitev ter elegantno opremljene sobe. Poleg tega ima hotel tudi zasebno plažo, spa center in več restavracij, ki ponujajo vrhunsko kulinariko.
 2. Hotel Monte Mulini, Rovinj
  Hotel Monte Mulini se nahaja v slikovitem mestu Rovinj, obkrožen z bujno zelenjem in s čudovitim razgledom na Rovinjski zaliv. Sobe v tem hotelu so prostorne, sodobno opremljene in ponujajo izjemen udobje. Gostje lahko uživajo v zasebni plaži, wellness centru, zunanjem bazenu in vrhunski kulinariki v restavraciji s Michelinovo zvezdico.
 3. Hotel Le Méridien Lav, Split
  Hotel Le Méridien Lav se nahaja ob obali v Splitu in ponuja čudovit pogled na Jadran. Ta luksuzni hotel se ponaša z razkošno opremljenimi sobami, edinstveno arhitekturo in številnimi bazeni ter plažami. Gostje lahko uživajo v športnih aktivnostih, kot so tenis, golf in vodni športi, ter se sprostijo v spa centru. Poleg tega ima hotel več restavracij in barov, ki gostom ponujajo raznoliko gastronomsko ponudbo.
 4. Hotel Navis, Opatija
  Hotel Navis se nahaja v slikoviti Opatiji, znani hrvaški letoviški destinaciji. Ta sodoben boutique hotel se nahaja ob obali in ponuja izjemne razglede na morje. Sobe so elegantno opremljene in imajo velika panoramska okna, ki omogočajo čudovit razgled na Jadransko morje. Gostje lahko uživajo v vrhunski kulinariki v restavraciji z Michelinovo zvezdico ter se sprostijo v spa centru s savnami in masažnimi tretmaji.
 5. Hotel Esplanade, Zagreb
  Hotel Esplanade je prava ikona v glavnem mestu Zagreb. Ta zgodovinski hotel, zgrajen leta 1925, je gostil številne slavne osebnosti in še danes ohranja svoj čar in eleganco. Sobe so opremljene v klasičnem slogu in ponujajo udobje ter vrhunsko storitev. Hotel ima tudi več restavracij, kjer gostje lahko uživajo v raznoliki ponudbi jedi in pijač.

Hrvaška je destinacija, ki združuje naravno lepoto, bogato kulturo in vrhunsko ponudbo hotelov. Hotel Excelsior v Dubrovniku, Hotel Monte Mulini v Rovinju, Hotel Le Méridien Lav v Splitu, Hotel Navis v Opatiji in Hotel Esplanade v Zagrebu so le nekateri izmed najlepših hotelov, ki ponujajo nepozabno doživetje svojim gostom. Ne glede na to, kateri hotel izberete, vas bodo zagotovo navdušili s svojo razkošnostjo, udobjem in gostoljubnostjo.