Okus po italijanski harmoniji in eleganci

Kaj imamo skupnega običajni ljudje in z oskarjem nagrajeni zvezdniki? Vsi pijemo enako kavo. To je z ekskluzivno globalno premiero oglasa na svoji uradni Youtube strani, pod katerega se je podpisal priznani režiser Damien Chazelle z Bradom Pittom v glavni vlogi, danes dokazal De’Longhi, vodilna blagovna znamka gospodinjskih kavnih avtomatov. Znamka odpira novo poglavje v svoji bogati zgodovini, ki jo je začela pisati leta 1974.

In kako je videti običajen dan slavnega igralca? Video gledalce popelje v zakulisje Bradovega vsakdanjika, od nakupa kavnih zrn do vožnje po ulicah Los Angelesa na svojem motorju in kratkega postanka na bencinski črpalki. Utrinki, ki predstavljajo trenutke, katerih se veseli večina od nas – priti domov in se končno sprostiti ob izvrstni kavi. Obred ob kavi je nekaj, kar je skupno vsem ljudem, tudi zvezdam. Zdaj pa je znano, kateri okus izbrati, da bi na brbončicah čutili enak okus kot Brad Pitt. “Zame je kava več kot le napitek. Je obred, ki omogoča, da se ustavimo in ustvarimo trenutek, v katerem lahko resnično uživamo. Ta lastnost, ki jo pozna večina Evropejcev, je tudi zame navdihujoča,” svoj pogled opiše Brad Pitt, ki si popolnega dneva ne predstavlja brez vsaj treh skodelic svojega najljubšega kapučina. “Moj jutranji ritual, ki ga popoldne nadgradim še z dodatno skodelico espressa.”

Italijanska eleganca, ki presega klasične stereotipe

“Verjamemo, da je Brad Pitt idealen ambasador – s svojo drznostjo, obenem pa prefinjeno eleganco, uteleša duh znamke De’Longhi,” svojo odločitev, da h kampanji povabijo oskarjevega nagrajenca, pojasnjuje direktor podjetja CEO Massimo Garavaglia. Izbor Brada Pitta kot ambasadorja znamke presega meje sodelovanja z mednarodno ikono. Izraža namreč globlji odnos, ki priznanega igralca in režiserja predstavlja tudi kot zagovornika okoljskih tematik ter ljubitelja umetnosti, ki ne skriva svoje strasti do estetske plati arhitekture in oblikovanja. Vse, kar s svojimi vrednotami izraža tudi bistvo znamke De’Longhi in podjetja, tesno povezanega s svojimi koreninami ter prepoznavnega po italijanski strasti do elegance, ki presega klasične stereotipe in je dostopna celemu svetu. Obenem ikonična in izvirna.

Ko svoje moči združi filmska elita

Ob slavnem igralcu in režiserju sta svoj pečat kampanji dodala še dva oskarjeva nagrajenca, snemalec Linus Sandgren in skladatelj Justin Hurwitz. Ekipo je s svojim fotografskim čutom za estetiko zaokrožil Lachlan Bailey in končnemu izdelku vdahnil občutek izvirnosti – ključni element glavnega sporočila znamke De’Longhi kot družinskega podjetja, katerega razvoj in uspeh sta plod tradicionalnih podjetniških vrednot.“Sedaj še bolj cenim njihov občutek za detajle. Značilen italijanski dizajn ter pozornost, ki jo namenijo oblikovanju izdelkov, premišljeno za tiste ljudi, ki jih bodo uporabljali. Podrobnosti, ki morda na prvi pogled niso očitne, imajo pa sčasoma globok učinek na naše življenje,” je o znamki povedal igralec.