Najlepše med astrološkimi znamenji

Tri znamenja v zodiaku, ki izstopajo po svoji lepoti in karizmi.

Pravijo, da je lepota v očeh opazovalca in verjetno se res lahko strinjamo, da imajo vsake oči svojega malarja. Toda astrologija kljub temu pravi, da so najlepše ženske na svetu rojene v naslednjih treh znamenjih.

Tehtnica

Zahvaljujoč vplivu Venere, so tehtnice obdarjene z najlepšo fizionomijo med vsemi znaki zodiaka. Odlikuje jih naravna lepota, pravilne obrazne linije, polne in zapeljive ustnice ter pogosto zelo vpadljive oči. Večinoma so srednje postave z ozkim pasom in poudarjenimi boki. Spogledljive in karizmatične tehtnice so perfekcionistke, vedno brezhibno urejene in elegantne, njihov outfit pa je uravnotežen in subtilen.

Slavne tehtnice: Brigitte Bardot, Monica Bellucci, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta Jones.

Škorpijon

Rahlo skrivnostne in magnetno privlačne škorpijonke, boste verjetno najprej spoznali po njihovem prodornem, skoraj hipnotičnem pogledu, ki je njihovo najmočnejše orožje. Krasi jih fatalna lepota, na katero se lepijo pogledi na vsakem koraku. Večinoma so atletske postave, temne polti, izrazitih ličnic, čutnih ustnic in zapeljivega glasu. Karizmatične in vedno elegantne škorpijonke so seksi, strastne in neodvisne ženske, za katere je dovolj dobro samo najboljše v življenju.

Slavne škorpijonke: Kendall Jenner, Julia Roberts, Scarlett Johansson, Ketty Perry, Grace Kelly.

Kozorog

Kozoroginje so prave alfa ženske, ki osvajajo s svojo klasično lepoto. Imajo izrazito šarmantne obrazne linije in vpadljive oči, ki dajejo videz nekoliko zasanjanega pogleda. Za tipično predstavnico tega znamenja je značilna tudi vitka postava, poudarjena ramena ter svetla polt. Kozoroginje veljajo za najbolj fotogenične med vsemi znaki zodiaka, vendar so po naravi velikokrat precej zadržane. Znane so tudi po odločni in samozavestni hoji ter odličnim smislom za humor.

Slavne kozoroginje: Kate Middleton, Kate Moss, Sienna Miller, Nina Dobrev.

Foto: Getty