Fatalne, skrivnostne, polne samozavesti…

Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, so pravi magnet za moške.

Samozavestne, skrivnostne, neustrašne, strastne in pravi magnet za moške – vse to so škorpijonke, ki veljajo za najbolj seksi in skrivnostne ženske med vsemi znaki zodiaka. So izjemno dinamične in premorejo močno voljo. Ko si zadajo določen cilj, se zlepa ne predajo in pri tem pogosto ne izbirajo sredstev. Skozi življenje jih vodi intuicija in ne hladen razum. Njihov življenjski slogan je »vse ali nič«, saj srednje poti preprosto ne poznajo. So izrazite individualistke, ki ne prenesejo, da nekdo vpliva ali pritiska na njih.

Za škorpijonko velja, da »ubija s pogledom«. Prodoren pogled je njeno najmočnejše orožje, s katerim brez milosti prodre tudi skozi najtrši oklep. Krasi jo fatalna lepota in ko vstopi v prostor, so vse uči uprte vanjo. Večinoma so temnejše polti, elegantne s precej ostrimi obraznimi linijami in zapeljivim glasom.

Škorpijon je edino znamenje zodiaka, ki zna zares razlikovati med ljubeznijo in seksom. Navzven so zadržane, strah jih je resnične intime in težko se zares odprejo pred drugimi. Toda ko ljubijo, potem ljubijo »na polno« in to pričakujejo tudi od svojega partnerja. Škorpijonka ne pristaja na moderne zveze, kjer ima vsak partner svojo svobodo. Od moškega svojih sanj zahteva popolno zvestobo ter predanost in izraz »dokler naju smrt ne loči«, zanjo niso zgolj prazne besede. Za partnerje najpogosteje izberejo ovne in device, toda najbolje se ujemajo z biki.

Po temperamentu bi jih lahko primerjali z energijo reke. So izjemno strastne, prepustijo se instinktu, ki jih običajno vodi tudi v spolnosti. Veljajo za popolne ljubimke in v postelji znajo poskrbeti tako za svoje, kot za partnerjeve potrebe. Nič čudnega torej, da so pravi magnet za moške, toda to še zdaleč ne pomeni, da so »lahek plen«. Prav nasprotno. V igri zapeljevanja moškim navidezno prepustijo glavno besedo (ker se zavedajo, da oni to obožujejo), toda v resnici so ves čas one tiste, ki določajo pravila igre.

Njihova največja slabost je obsedenost s kontrolo in pretirana ljubosumnost, ki je postala že skoraj legendarna. Čeprav je zelo zvesta in dobra prijateljica, pa se ji nikar ne zamerite, saj takrat privre na plan njena temačna stran in želja po maščevanju.

Škorpijonka je lahko najboljša prijateljica na svetu, a hkrati tudi najhujša sovražnica, kar si jo lahko zamislite. Lojalnost sodi med najpomembnejše stvari v njenem življenju in izdaje nikoli ne pozabi. Brez skrbi ji lahko zaupate tudi svojo največjo skrivnost, saj skoraj nikoli ne širi tračev.

Elegantna in zapeljiva škorpijonka sledi modnim trendom, a še zdaleč ni njihova sužnja. Natanko ve, kateri kosi ji najbolje pristajajo in ni je strah nositi obleko, ki poudari njene fizične atribute. Rada ima stvari, ki so videti drage, a so v resnici cenovno zelo dostopne. Tega vam seveda v skladu s svojo skrivnostno naravo ne bo razkrila. Še zlasti obožuje seksi spodnje perilo, v črni ali temno rdeči barvi.

Pri poslu so ustvarjalne, marljive in trdno stojijo za svojimi odločitvami.

Obdobje: 24. oktober – 22. november

Značilnosti: skrivnostne, strastne, dinamične, intuitivne, seksapilne

Prednosti: močna volja, odločnost, samozavest

Slabosti: ljubosumnost, maščevalnost, pretirana želja po kontroli

Barva: temno rdeča

Ujemanje z drugimi znamenji: kozorog, ribi, bik, rak, devica

Znane škorpijonke: Kendall Jenner, Ana Wintour, Anne Hathaway, Grace Kelly, Demi Moore, Emma Stone, Scarlett Johansson, Julia Roberts, Katy Perry, Ellen Pompeo, Tilda Swinton.

Foto: Getty